Jan
Torin käyttäjä elokuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Etelä-Pohjanmaa
Kauhava, Kauhava Keskus
325€ 360€

Sony Z3+ "Täysin kuin uusi"

Myydään. Ilmoittaja: Jan Ilmoitus jätetty 19 lokakuuta 21:05.
  • Sony Z3+ "Täysin kuin uusi"
  • Sony Z3+ "Täysin kuin uusi"
  • Sony Z3+ "Täysin kuin uusi"
  • Sony Z3+ "Täysin kuin uusi"
  • Kartta
Osasto: Puhelimet Laitevalmistaja: Sony
Sijainti: Etelä-Pohjanmaa - Kauhava, Kauhava Keskus
Hinta: 325€ 360€
Tästä sopivasti Sonyn ex lippulaivamalli eli Z3+ viimeisimmällä Aqua Green värillä. Ominaisuudet käytännössä samat kuin ihan uusimmillakin huippumalleilla. On kunnolla vesi- ja pölytiivis, huippukamerat jne jne... Google kertoo tästäkin parhaiten.

Ostettu 2.1.2016 ja takuu siis voimassa 2018 tammikuulle. Käytetty tätä on reilu kuukausi tai maksimissaan kaksi, jonka aikana näytön reunaan tuli tumma laikku. Puhelin meni merkkihuoltoon, jossa se laitettiin kokonaisuudessaan uusiksi. Vanhaa jäi käsittääkseni vain takakansi, joka sekin on ollut alkup. suojakannen alla ostohetkestä lähtien. Huollon jälkeen tätä ei ole käytetty ollenkaan ja siksi se on kuvissa muoveissa. PUHELIN ON SIIS TÄYSIN KUIN UUSI!

Mukaan tulee kaikki mitä uutenakin +noin 30e arvoinen alkup. suojakotelo. Laturiakaan ei ole käytetty koskaan. Ostokuitti ja takuuhuollon todistus korjauksesta tulee tottakai myös mukaan.

Mielellään vain nouto tai jos postilla, niin jotain pientä etumaksua pitää ainakin saada tilille, ettei paketti jää lojumaan postiin...