OKT-tontti Laukaa

Myydään. Ilmoittaja: Jussi Harjula. Ilmoitus jätetty 11 maaliskuuta 21:55.
OKT-tontti Laukaa
  • Kartta
Sijainti: Keski-Suomi - Laukaa Katuosoite: Kataanmäki 46 Hinta: 41 500 eur
1220 m2 tontti sijaitsee Laukaan kirkonkylällä, Kataanmäen uuden asuinalueen huipulla, josta alarinne etelään ilta-auringon suuntaan!

Tontti on raivattu ja lohkottu rakentamista varten. Lisäksi tontille tehty insinööritoimiston toimesta pintavaa'itus ja maapohjakatselmus. Alueena Kataanmäki on erittäin rauhallinen, sillä liikenteen melu ei kuulu mäelle ja kyseessä on päättyvä tie, jolloin läpikulkuliikennettä Kantolan puolelle ei ole.

Etäisyys Laukaan keskustaan n. 1,5km ja Jyväskylään n. 21km. Lähellä myös mm. kylpylähotelli Peurunka, Peurunkagolf, useat kaupat, kirjasto, valaistu kuntorata ja jäähalli. Hyvät kulkuyhteydet Jyväskylään myös julkisilla.

Ota yhteyttä, ja sovitaan näyttö! Talvirakentamisen edut hyödynnettävissä, sillä tontin puolesta rakentamisen voi aloittaa pian!

(HUOM! nyt mahdollisuus ostaa tontit nro 26 ja 27 ((yhteisala n. 2500m2)) yhdessä ja rakentaa kahden tontin rajan tuntumaan esim. paritalo, jolloin piha-alueet ovat selkeästi suuremmat! Katso lisätietoja ja -kuvia alueesta www.tonttejalaukaassa.com)
Lähetä viesti tai soita ilmoittajalle Jussi Harjula: #
Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin