Toni T
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (29)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Kuokkala-Ristikivi
10 €

Tuire Kaimio : Pennun Kasvatus

Myydään. Ilmoittaja: Toni T Ilmoitus jätetty 19 lokakuuta 15:03.
Tuire Kaimio : Pennun Kasvatus
  • Tuire Kaimio : Pennun Kasvatus
  • Kartta
Osasto: Harrastekirjat
Sijainti: Keski-Suomi - Jyväskylä, Kuokkala-Ristikivi
Hinta: 10 €
Tuire Kaimio : PENNUN KASVATUS
Pennusta kunnon koiraksi

Siistikuntoinen koirateos, erinomainen esim. koiran hankintaa suunnittelevalle

Nouto JKL Kekkola

2006 8.painos

Teos antaa selkeitä, syvällisiä ja monipuolisia neuvoja jokaisen uuden koirankouluttajan arkipäiväisiin ongelmiin kaikissa lemmikin ikävaiheissa.

Pennun kasvatus on selkeä ja syvällinen tietokirja, jonka avulla uuden koiran omistaja ei jää lemmikkinsä kanssa pulaan missään arkipäivän tilanteessa. Selkeästi jaksotetut luvut ja havainnolliset nelivärikuvat käsittelevät koiran kouluttamisen ongelmakohtia lemmikin eri ikävaiheissa, pennusta murrosikään ja täysikasvuiseksi.

Mistä voi tietää, mikä koirarotu sopii parhaiten lemmikiksi lapsiperheeseen? Kuinka koira oikeasti saadaan rauhoittumaan, kun sen kynsiä leikataan tai kun sen pitäisi pärjätä kotona yksin ilman omistajiaan? Teoksessa opastetaan koiran mielenterveydelle tärkeän virikkeellisen toiminnan löytämisessä. Lisäksi kirjassa annetaan vinkkejä, kuinka eriluonteisten pentujen kehityksen tukemisessa onnistutaan.

Tuire Kaimio on tunnettu eläintenkouluttaja ja taitotemppujen opettaja. Häneltä on aiemmin ilmestynyt teos Tuikun eläinkoulu, jossa hän valottaa jännittäviä työpäiviään eläinten parissa mm. elokuvamaailmassa.