Edullista majoitusta Kittilän Pakatissa

Vuokrataan. Ilmoittaja: Levi-Farm Oy. Ilmoitus jätetty 14 heinäkuuta 11:29.
Edullista majoitusta Kittilän Pakatissa
  • Kartta
Sijainti: Lappi - Kittilä Katuosoite: Pakatintie 371-381 Kuukausivuokra: 242 eur
Tyyppi: Asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 20 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: - Asumismuoto: Vuokralainen
Meistä:

Mainarin Majatalo tarjoaa edullista majoitusta Kittilässä, vanhan Kittilän maatalousoppilaitoksen uudelleen remontoiduissa tiloissa. Vuokraamme pääasiassa yhden hengen asuntoja etenkin viikkotyöntekijöiden tarpeisiin juuri teille sopivaksi ajanjaksoksi yksilölliset tarpeet huomioonottaen. Mainarin Majatalo on rauhallinen paikka majoittua vaikkapa juuri työviikoksi poissa Levin hälinästä.

Asunnot:

Yhden hengen asunnot ovat valmiiksi kalustettuja. Kaikissa yhden huoneen asunnoissa on olemassa keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Lisäksi osassa asunnoista on myös oma suihku ja wc. Yhden huoneen asunnot ovat kooltaan 15 - 25 neliöä.

Asunnon tason olemme huomioineet vuokrassa. Vuokrataso määräytyy osittain myös sen mukaan kuinka pitkään aiotte Mainarin Majatalossa majoittua. Tarjoamme lisäksi rivitaloasuntoja yhden hengen tarpeista aina isompiin perheasuntoihin asti. Rivitaloasuntomme ovat pääasiassa olleet pitkäaikaisten asukkaiden käytössä.

Asuntojen vuokra määräytyy sopimuksen mukaan, alkaen 242 euron kuukausivuokrasta yli 6 kuukautta kestävissä majoitussopimuksissa. Vuokraan sisältyy vesi-, lämmitys- ja saunan käyttökustannukset.

Yhteiset tilat:

Majatalossa on kaksi erillistä saunaa jotka ovat kaikkien asukkaiden käytössä. Toisessa saunoista on aina valmis kiuas ja toisessa perinteinen sähkökiuas. Mikäli asunnossa ei ole omaa suihkua tai wc:tä, ne löytyvät yhteisistä tiloista asunnon läheltä.

Kerromme mielellämme lisätietoja vapaista asunnoista.
Lähetä viesti tai soita ilmoittajalle Levi-Farm Oy: #