Carola
Torin käyttäjä lokakuusta 2016
Päijät-Häme
Lahti

Kolmihenkinen perhe etsii uutta kotia Lahdesta

Halutaan vuokrata. Ilmoittaja: Carola. Ilmoitus jätetty 19 lokakuuta 19:28.
Kolmihenkinen perhe etsii uutta kotia Lahdesta
  • Kolmihenkinen perhe etsii uutta kotia Lahdesta
  • Kartta
Talotyyppi: Rivitalo Rakennusvuosi: - Asumismuoto: Vuokralainen
Sijainti: Päijät-Häme - Lahti
Hei! Olemme nuorehko ja rauhallinen pariskunta, joka olisi etsimässä uutta rivitaloasuntoa Lahdesta keskikokoisen koiran kanssa.

Etsinnässä olisi mieluiten rivitaloasunto, mutta myös muut ehdotukset otetaan vastaan! Oma sauna, astianpesukone sekä parveke/ terassi pihoineen ovat välttämättömiä, sillä kaikki ne löytyvät myös nykyisestä asunnostamme joten emme ala niistä tinkimään :) Asunnon tulisi olla myös pitkäaikaisesti vuokrattavissa sekä vähintään tilavuudeltaan kolmion kokoinen mahdollista perheenlisäystä ajatellen tulevaisuudessa.

Asumme siis tällähetkellä Kokkolassa, josta on melko pitkä matka Lahteen joten näytöt eivät muiden kiireiden ohelta onnistu juuri nyt. Sähköpostiini voi kuitenkin lähettää tietoja mieluiten kuvineen tarjotuista asunnoista.

Olemme siis muuttamassa opiskelemaan Lahteen, ja olisi helpointa jos asunto olisi jo valmiina opiskelujen alkaessa. Tällähetkellä mieheni on sairaslomalla ja itse olen työharjoittelussa, sillä tulevaisuuden suunnitelmat ovat jo pitkään olleet opiskelujen suuntaan kohdistuneita.

Koiramme on rauhallinen ja kiltti sisäsiisti pentu, josta ei koidu minkäänlaista harmia vuokra-asunnolle. Koira ei hauku turhaan tai muutenkaan häiritse naapureita ollenkaan. Hyvin sosiaalinen ja innokas koira, joka tulee toimeen jokaisen ihmisen kanssa!

Sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä voi kysellä meistä lisätietoja, jos joku jäi vielä mieltä askarruttamaan! :) Mutta kuvia olisi mukava saada asunnosta vuokrakuluineen, sillä oikeastaan muita tarjouksia on jopa hieman vaikea huomioida tilanteemme vuoksi sillä emme oikein pääse matkustelemaan.

Terveisin,
Carola & Henrik sekä Pörri-koira ^^