Torin suosituimmat haut

Ilmoitusta ei löydy...

Mahdollisia syitä:

  • Tavara on jo myyty ja/tai ilmoitus on otettu jo pois.
  • Tarkista linkkisi. Jos napsautit linkkiä sähköpostista, niin varmista että linkkisi on kokonainen.
  • Jos olet juuri syöttänyt tai muuttanut ilmoitusta, muista että voi kestää jopa muutamia tunteja ennen kuin se näytetään palvelussa.

Tori.fi suosituimmat haut

Tällä sivulla löydät esimerkkejä Tori.fi suosituimmista ilmoitushauista. Tutustu tarkemmin ja voit saada hyviä ideoita myydä tarpeetonta tavaraa tai ostaa tarpeellista kotiisi.

Selaa Kategorioittain:

Asunnot

Oletko etsimässä asuntoa tai vuokrahuoneistoa? Löydät Tori.fi:stä tuhansia asuntoihin liittyviä ilmoituksia. Tutustu vaikkapa miten monta vuokrahuoneistoa on tarjolla Helsingin alueella, tai Jyväskylässä. Voit helposti saada selville asuntojen hintatasoja ja vuokrahintoja eri puolelta Suomea. Opiskelijat voivat helposti ilmoittaa vuokraustarpeistaan yliopistokaupungeissa.

Löydät nopeasti kohteita kuten:

Torilta voit myös löytää itsellesi kämppäkaverin.

Kalusteet

Eri huonekalut vaihtavat Torin kautta omistajaa helposti. Tuotteita on helppoa selailla ja niihin voi tutustua nopeasti kuvien perusteella. Sohvat, hyllyt, TV-tasot, ruokapöydät ja sängyt löytävät uuden omistajan helposti kauttamme.

Tutustu huonekalutarjontaamme tästä:

Voit ilmoittaa ilmaiseksi Tori.fi:ssä ja saada nopeasti ilmoituksellesi näkyvyyttä asuinalueellasi. Sama ilmoitus tulee näkyviin myös muiden alueiden yhteydessä, ja moni käyttäjä etsiikin koko Suomen alueelta kiinnostavaa ostettavaa. Hakemalla koko Suomesta, saat näkyville kaikki Torilla olevat tuotteet.

Autot ja moottoripyörät

Torin nopeiten kasvava ilmoitusosasto on ajoneuvot. Löydät kymmeniä tuhansia yksityisten henkilöiden myynnissä olevia ajoneuvoja ja niihin liittyviä varusteita - kattotelineistä lohkolämmittimiin. Ajoneuvot on jaettu autoihin, autotarvikkeisiin, matkailuautoihin, motoihin ja veneisiin.

Paikkakuntakohtaisia tuotehakuja on helppo tehdä valitsemalla joko lääni, tai kirjoittamalla suoraan paikkakunnan tai kaupungin nimen josta haluat etsiä tarjontaa.

Haluatko etsiä autoja autotyyppien mukaan? Torin autohaussa voit valita autotyypin, vaihteiston, vetotapaa ja monta muuta ominaisuutta, joiden pohjalta haluat etsiä tarjolla olevia autojamme. Meillä on jokaiselle jotakin: sedaneita, farmariautoja, tila-autoja, katumaastureita, avoautoja ja coupeja. Löydät helposti myös asuntovaunut ja matkailuautot palvelustamme.

Aloita tästä autohaut:

Ilmoitukset eri tuoteryhmissä

Torilta löydät runsaasti ainutlaatuisia tuotteita, joita et ehkä löydä enää edes kaupoista. Second hand -tuotteina niiden hinnat ovat edullisia ja voit tehdä todella hyviä kauppoja.

Löydät helposti vaikkapa:

Lisäksi sivustomme on pullollaan eri urheiluvälineitä murtomaasuksista ja laskettelusuksista polkupyöriin, tennismailoihin ja golfmailoihin. Löydät helposti urheiluvaatteita sekä lapsille että aikuisille tai vaikkapa kalastus- tai metsästystarvikkeita

Lemmikkieläimet on yksi suosituimmista osastoistamme, jossa yksityiset kodit ilmoittavat, kun pentue on syntynyt ja on aika löytää vaikkapa koiranpennulle uusi koti.

Osta ja myy mitä tahansa Suomessa Tori.fi:n kautta

Kuten saatoitte arvata, Tori.fi tarjoaa kauppapaikan lähes mille tahansa tavaralle Suomen laajuisesti. Voit selata satoja tuhansia ilmoituksia ja ilmoittaa muutamassa minuutissa oman tuotteesi meillä. Torilta löydät omalle kukkarolle sopivia tuotteita nopeasti ja voit ansaita helposti hemmottelurahaa myymällä tarpeetonta tavaraa pois autotallin tai ullakkovaraston perukoilta. Sinulle jo tarpeettomaksi jäänyt tavara voi olla jollekin toiselle todellinen aarre!

Torilla sinun ei tarvitse rekisteröityä ja muistaa salasanaa voidaksesi ilmoittaa. Lisäksi meillä ilmoittaminen on ilmaista. Sinun tulee ainoastaan vahvistaa jättämäsi uusi ilmoitus sähköpostistasi, ja julkaisemme sen piakkoin Torilla. Luemme kaikki uudet ilmoitukset läpi ennen niiden julkaisemista.