Outi
Torin käyttäjä syyskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (72)
Uusimaa
Vantaa, Tammisto
120€ 150€

Emmaljunga Cerox yhdistelmät

Myydään. Ilmoittaja: Outi Ilmoitus jätetty 26 lokakuuta 14:03.
Emmaljunga Cerox yhdistelmät
  • Emmaljunga Cerox yhdistelmät
  • Emmaljunga Cerox yhdistelmät
  • Emmaljunga Cerox yhdistelmät
  • Emmaljunga Cerox yhdistelmät
  • Emmaljunga Cerox yhdistelmät
  • Emmaljunga Cerox yhdistelmät
  • Kartta
Osasto: Rattaat ja vaunut
Sijainti: Uusimaa - Vantaa, Tammisto
Hinta: 120€ 150€
Myydään siistikuntoiset Emmaljungan Cerox -merkkiset yhdistelmävaunut/-rattaat lisävarustein.

Rattaat ovat vuosimallia 2008 ja ne ovat olleet käytössä kolmella lapsella kahdessa perheessä muiden rattaiden ohella. Ennen meidän kahden lapsen käyttöä rattaat ovat olleet yhdellä lapsella sukulaisperheessämme, joten rattaiden koko käyttöhistoria on meillä hyvin tiedossa.

Rattaat ovat erittäin siistissä kunnossa. Kankaissa ei ole kulumaa eikä hometta. Jokin haalea tahra voi löytyä tarkasti katsoessa. Rungossa ei ole myöskään näkyvillä ruostetta tai muita vaurioita. Vaunut on pesty säännöllisesti ja nyt kauttaaltaan ennen myyntiä. Niitä on säilytetty aina lämpimissä tiloissa.

Kauppaan kuuluu rattaat, Duolift-kantokassi, ja jalkapeite. Lisäksi mukaan saa kaupanpäälle rattaiden kanssa samaa kuosia olevan hoitolaukun, jossa vetoketju välillä reistailee. Myös tavarakorin sivun verkkokankaassa on muutama pieni reikä, mutta ne eivät ole haitanneet käyttöä.

Rattaista on viime vuonna korjattu taka-akseli. Akselin sisällä oleva alkuperäinen metalliputki on korvattu uudella vahvemmalla.

Rattaiden kaikki osat toimivat moitteettomasti: heittoaisa (voi muuttaa työntösuuntaa "lennosta"), molempien akselien jarrut, työntöaisan säätö ja selkänojan säätö.

Rattaita saa tulla katsomaan ennen ostopäätöstä ja annan rattaista mielelläni lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla.