Juho Cederström
Uusimaa
Helsinki, Etelä-Haaga
210 €

KitchenAid Artisan monitoimikone

Myydään. Ilmoittaja: Juho Cederström. Ilmoitus jätetty 19 lokakuuta 18:43.
KitchenAid Artisan monitoimikone
  • KitchenAid Artisan monitoimikone
  • KitchenAid Artisan monitoimikone
  • Kartta
Osasto: Muut kodinkoneet
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Etelä-Haaga
Hinta: 210 €
Myydään tehokas, monipuolinen ja vähän käytetty KitchenAid Artisan 5KFP1644EER monitoimikone, joka pilkkoo, raastaa, kuutioi, sekoittaa, puristaa sitrukset ja vaikka mitä muuta. 4 litran kulho, mukana myös pienempi kulho.

Ostettu 20.3.2015 hintaan 527,20 euroa ja käytetty noin viisi kertaa. Myydään koska tykkäämme kuitenkin enemmän pilkkoa veitsellä.

"Artisan-monitoimikone on suunniteltu selviämään kaikista arjen ruoanlaittohaasteista. Tukeva ja kestävä laite on monikäyttöinen, sillä se viipaloi, silppuaa, raastaa, soseuttaa ja sekoittaa puolestasi suuritehoisen induktiomoottorin avulla. Laitteen mukana tulee 4 litran kulho, 2,4 litran kulho, 1 l minikulho, kolmiosainen painin, viipaleiden paksuuden säätölevy, käännettävä raastinlevy, parmesan/jäähileterä, ranskalaisten perunoiden leikkuri, kuutiointisarja, sitruspuserrin, monitoimiterä, mini-monitoimiterä, taikinansekoitin ja munanvatkain. "

https://stockmann.com/fi/brand/koti/kodin-pienkoneet/yleis-ja-monitoimikoneet-/yleis-ja-monitoimikoneet/kitchenaid-artisan-monitoimikone-724678--268941/29714?itemId=724679

Nouto Helsingin Etelä-Haagasta.