Tytti Tran
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Uusimaa
Helsinki, Itäkeskus-Marjaniemi
320 €

Lääketieteen valintakokeen materiaalipaketti

Myydään. Ilmoittaja: Tytti Tran. Ilmoitus jätetty 19 lokakuuta 22:51.
Lääketieteen valintakokeen materiaalipaketti
  • Lääketieteen valintakokeen materiaalipaketti
  • Kartta
Osasto: Oppikirjat
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Itäkeskus-Marjaniemi
Hinta: 320 €
Lääketieteen pääsykokeeseen valmentava materiaalipaketti Eximiasta. Sisältää kaikki itseopiskelumateriaaliosiot vuodelta 2015. Lähes 1500 tehtävää, ja vanhat pääsykoetehtävät kaupan päälle! Tämän paketin avulla treenaat itsesi lääkärin tasolle!

Itseopiskelumateriaaliin kuuluu:

1) Teoriakoosteet, tehtävät ja ratkaisut erikseen fysiikasta, biologiasta ja kemia
Materiaalit sisältävät lukion kurssien tärkeimmät teoriat tiivistetysti esimerkkeineen. Materiaalin suurin anti on runsas määrä valintakoetyyppisiä tehtäviä, joihin löydät myös ratkaisut materiaalin yhteydestä.

2) Integroivien tehtävien opas ja aineistomateriaali
Materiaali sisältää valmentautumisohjeet sekä vinkkejä valintakoetehtäviin vastaamiseen ja opiskelutekniikan kehittämiseen. Suurin osa materiaalista koostuu kuitenkin seitsemästätoista erilaisesta lääketieteeseen liittyvästä harjoitusaineistosta ja näihin liittyvistä yli sadasta itegroivasta tehtävästä. Tehtävien ratkaisut löytyvät myös materiaalin yhteydestä.

3) Harjoituskoepaketti
Paketti sisältää kaksi lyhyempää harjoituskoetta (suositusaika kolme tuntia / koe), joita voi käyttää välikokeen tyyppisenä kokeena. Tämän lisäksi materiaalissa on kaksi lääketieteen valintakoetta simuloivaa harjoituspääsykoetta, joiden tekemiseen suositellaan käytettäväksi viisi tuntia / koe. Paketissa on myös ratkaisut pistytysohjeineen mukana, jolloin kokeet pystyy itse tarkistamaan ja pisteyttämään.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen