Kuvagalleria
Antti Heikkilä
Tuotteen kuvaus
Kunto: Hyvä
Näin me keitämme
Lääkäri Antti Heikkilä on noudattanut vaimonsa kanssa jo viiden vuoden ajan ravitsevaa ja vähähiilihydraattista (VH) ruokavaliota. Aluksi hän hyödynsi sitä omassa painonpudotuksessaan mutta jatkoi ruokavalion noudattamista sen tuoman hyvän olon vuoksi. Samalla hänen kiinnostuk sensa ravinnon laatua ja ruoan alkuperää kohtaan kasvoi. Tämä kirja on tietoisesti valitun elämäntavan väliaikaraportti.
Myös tuoreet kansainväliset tutkimustulokset vahvistavat Antti Heikkilän suomalaisia varten kehittämän ravitsevan ja vähähiilihydraattisen ruoka- valion tehokkuuden painonpudotuksessa ja terveyden ylläpitämisessä. Maailmankuuluissa Stanfordin, Duken ja Harvardin yliopistoissa tehdyt tutkimukset todistavat tämän tyyppisen ruokavalion ylivoimaisuudesta muihin nähden.
Näin me keitämme reseptikokoelman esikuvana on ollut maailman johtavien kulinaristien, ranskalaisten, keittiö. Kuten ranskalaiset. Antti Heikkiläkin aloittaa seuraavan aterian suunnittelun jo edellisen äärellä mitä laitetaan, mistä raaka-aineet hankitaan ja kenen kanssa syödään. Tämän kirjan reseptit ovat syntyneet matkoilla Pariisiin, Provenceen, Hampuriin ja New Yorkiin
Suomalaiset ovat lihoneet turhia hiilihydraatteja ja välipaloja sisällävällä ruokavaliolla VH-ruokavaliossa hiilihydraatit tulevat ensisijaisesti vi hanneksista ja marjoista. Sen lisäksi oleellista on ruokailun rytmitys.
Antti Heikkilä on ortopedi ja kipulääkäri, joka on menestyksekkäästi hoitanut myös kipupotilaita ruokavalion avulla. Hän on aiemmin julkais sut ravintoon liittyvät kirjat Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2 ja Ravinto & Terveys.
Käyttäjäprofiili
Kirjaudu sisään, jos haluat nähdä profiilin ja lähettää viestejä.
Kirjaudu sisäänIlmoituksen metatiedot
Viimeksi muokattu: 24.4.2025 klo 11.47 ・ Ilmoituksen tunnus: 22124814