Kuvagalleria
Laivakokki
Tuotteen kuvaus
Kunto: Uusi
Aina Panelius perusti miehensä kanssa Turkuun kokki- ja stuuerttikoulun vuonna 1901. Kirjassaan hän opastaa, miten ja millaista ruokaa laivalla voisi tehdä - hernekeittojen, puurojen, laatikoiden ja muhennosten lisäksi mm. paistettuja ostereita, hummerisalaattia ja kilpikonnakeittoa. Laivakokin tuli huolehtia myös miehistön siveydestä ja terveistä elintavoista. Kurkistus menneeseen tapakulttuuriin ja erinomaisia reseptejä yli vuosisadan takaa.
Käyttäjäprofiili
Kirjaudu sisään, jos haluat nähdä profiilin ja lähettää viestejä.
Kirjaudu sisäänIlmoituksen metatiedot
Viimeksi muokattu: 24.5.2025 klo 9.18 ・ Ilmoituksen tunnus: 25073226