Fredrik Johansson
Torin käyttäjä tammikuusta 2019
Ahvenanmaa
Lemland, Lemland
Herrö stugor
  • Herrö stugor
  • Herrö stugor
-

Herrö stugor

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 13 marraskuuta 15:07
Nukkumapaikkoja: 6 Pinta-ala: -
Lisätiedot
Lisätietoja mökeistä löytyy sekä varausten teko onnistuu kotisivuiltamme https://herro.ax/fi

Herro Stugor tarjoaa edullista asumista Ahvenanmaalla. Jokaisessa mökissä on helposti ja nopeasti lämpiävä sähkösauna. Useimpiin mökkeihin on sallittua ottaa lemmikkisi mukaan.

Mökkimme ovat perinteisiä hirsimökkejä, joista löytyy kaikki nykyajan vaatimukset sekä mukavuudet, kuten wc. suihku ja sauna. Mökkikylässämme sinulla on mahdollisuus nauttia kauniista Ahvenanmaan luonnosta sekä löytää rauhaa ja hiljaisuutta myös arjesta. Moderneista mökeistämme löydät kaiken tarvittavan onnistuneeseen sekä rentouttavaan lomaan Ahvenanmaalla.

Jokainen mökki on persoonallisesti sisustettu ja oman tyylinsä mukainen, joten et löydä meiltä kahta samanlaista mökkiä. Mökkien sisustus sekä huonekalut on uusittu vuoden 2017 aikana, jolloin uudet omistajat aloittivat yrityksessä. Remontin yhteydessä useimmat mökeistä maalattiin sekä myös keittiöt remontoitiin. Jotta vierailla olisi mahdollisimman viihtyisä ympäristö ja hyvät näkymät, on myös mökkikylän läheiset metsäalueet siistitty.

Mökkikylä sijaitsee kauniilla merellisellä alueella rajautuen kauniiseen lahteen. Rannan läheisyydessä on laiturimme, jossa mökkiläisille tarkoitetut soutuveneet odottavat soutajiaan. Laiturilta voi myös pulahtaa uimaan. Laiturilla voit myös katsella ulappaa kohti, jossa kulkee myös laivaväylä, jota pitkin isot matkustaja-alukset ohittavat mökkikylän usean kerran päivässä. Mökkikylästä voi hyvin lähteä patikoimaan upealle Herröskatanin alueelle, joka sijaitsee vain noin kilometrin päässä.

Meillä on tarjolla yhteenä kuusi eri mökkiä kahdesta eri kokoluokasta. Kolme isompaa mökkiä ovat kooltaan 45m2. Pienemmät mökit ovat 31m2 kokoisia.

Meillä vierailee myös paljon isompia perheitä sekä sukulaisporukoita, jolloin heille voidaan varata majoitusta varten useampi mökki. Yhteinen ajanvietto onnistuu helposti ja silti jokaisella on oma mökkinsä, jossa majoittua.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja