Lucia
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Espanja
Calle san julian
76 000 €

Kattohuoneisto, 2 mh, muuttovalmis, Torrevieja

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 55 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja
Lisätiedot
Lisää tietoa ja kuvia: www.facebook.com/CostaBlancaNext

Erittäin valoisa, viihtyisä, remontoitu ja todellakin muuttovalmis kattohuoneisto (atico) viisikerroksisessa kerrostalossa RAUHALLISELLA kadulla lähellä Torreviejan keskustaa.
Asunto on ollut vuokralla vuosia yli 80 % käyttöasteella (monet vakioasiakkaita), ja asunto on nyt viime aikoina remontoitu mittavasti. Asunto on haluttaessa helppo vuokrata. Vaihdetaan mielellään kaksioon Maarianhaminassa (Ahvenanmaa).

Sijaitsee lähellä puistoa Parque de las Naciones. Kaksi hissiä. Iso ja aurinkoinen parveke etelään päin. Tamminen turvaovi. Sisätiloissa uudet tammiovet. Terassilla kaksi uutta laadukasta leveää markiisia. Kaikissa ikkunoissa ja parvekeovessa sekä turvakalterit että hyttysverkot. Ilmastoitu, 2 ilmalämpöpumppua. Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky ja toisessa yksi sänky (alla ulos vedettävä erillinen varasänky). Tässä jälkimmäisessä huoneessa on myös työpiste (työpöytä ja mukava työtuoli) etätyöskentelyä varten. Keittiössä vedensuodatin (juomavettä ei tarvitse ostaa kaupasta), liesi, uuni, jääkaappi, mikro ja pyykinpesukone (8 kg). Ruokailutila olohuoneen yhteydessä. Täysin uusitussa ikkunallisessa kylpyhuoneessa wc, suihkukaappi ja pyyhekuivain. Sisäpihalla uima-allas (käytettävissä touko-syyskuussa). Televisio ja radio. Valokuituinternet. Kattotuuletin molemmissa makuuhuoneissa. Kadunpuoleisen parvekeseinämän päällä lapsiturvallisuutta parantava pyöreä käsijohde. Pinta-ala ml. tilava parveke: 54,39 m2.

Kaikki palvelut ja rannat kävelyetäisyydellä.

KULJETUS Alicanten lentokentältä Torreviejaan: bussi ajaa moottoritietä AP7 eikä pysähdy lentokentän ja Torreviejan välillä. Lippu yhteen suuntaan maksaa 6,92 e.

Asunnon alapuolella katutasossa on kuntosali:
https://www.facebook.com/Aro-Fitness-223393481030146/

Lisää tietoa Torreviejasta, esimerkiksi:
https://torrevieja.com/fi/

Urheilua, uintia, tennistä yms.
http://torreviejasportscity.com/en/palacio-de-deportes/

Golf, esimerkiksi
https://www.1golf.eu/en/golf-courses/spain/cities/torrevieja/

Lisää tietoa asunnosta: www.facebook.com/CostaBlancaNext

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin