Anni
Torin käyttäjä elokuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (14)
Ahvenanmaa
Finström, Godby
Sairaanhoitajan eettiset pelisäännöt - Hoitotyön
45 €

Sairaanhoitajan eettiset pelisäännöt - Hoitotyön

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 elokuuta 12:24
Lisätiedot
Kerran selattu. Sairaanhoitajan käsikirjan yhdeksäs painos on kauttaaltaan päivitetty. Päivitysten ja täydennysten myötä tämä kirja eroaa paljolti vuoden 2013 painoksesta. Kirjan artikkelit on valittu aiheen kliinisen relevanssin ja ajankohtaisuuden sekä sähköisen kirjan avausten perusteella. Sairaanhoitajan käsikirjan sähköinen versio, joka ilmestyy Sairaanhoitajan tietokannoissa Terveysportissa [www.terveysportti.fi] sisältää noin kaksisataa artikkelia, jotka eivät ole mukana painetussa kirjassa.

Sairaanhoitajan käsikirja on tarkoitettu sairaanhoitajille käytännön työn apuvälineeksi, mutta siitä on hyötyä myös muille hoitotyön ammattilaisille ja opiskelijoille. Säännöllisesti päivitetty tieto antaa ammatillista varmuutta, luo yhteistä tietoperustaa ja edistää potilaan saamaa hoitoa yhtenevien hoitolinjausten mukaisesti.

Käsikirjan artikkelit perustuvat hyvään käytäntöön ja mahdollisuuksien mukaan alan tutkimuksiin. Vaikuttavien menetelmien hallinta parantaa sairaanhoitajan kommunikaatiota potilaan kanssa ja hoidon laatua. Tutkittuun tietoon perustuva totuttujen toimintatapojen arviointi tukee hoitotyön kehittämistä.

Sairaanhoitajan ja lääkärin työnjako edellyttää sairaanhoitajalta vahvaa osaamista. On tärkeää, että sairaanhoitaja ja lääkäri toimivat potilaan parhaaksi nojaten samoihin lääketieteellisiin faktoihin. Yhteneväisen lääketieteellisen tietoperustan varmistamiseksi Sairaanhoitajan käsikirjan käsittelytapa on useimmissa tapauksissa tautispesifinen.

Kieli:suomi

Julkaistu:2018-01

ISBN:9789516567313

Kustantaja:Duodecim

Painos:9. uud. p

Sivumäärä:775

Paino:852 grammaa

Ovh. 69.60eur

Postit sis.

Ilmoittajan toimitustavat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja