Auton myyminen Tori Autoissa

Haluatko varmistaa autokaupan onnistumisen ja houkutella enemmän ostajia myynti-ilmoituksellesi? Lue 7 vinkkiä oman auton myymiseen!

Vinkit auton myyntiin Tori Autoissa

Hyvin laadittu myynti-ilmoitus voi nopeuttaa auton myyntiä ja auttaa erottumaan kilpailijoista. Tori Autoissa myyt autosi helposti ja ilmaiseksi – näillä vinkeillä onnistut!

1. Selvitä autosi arvo

Hyödynnä Tori Autojen maksutonta hinta-arviota, joka perustuu eri markkinapaikoilla myynnissä olevien autojen hintoihin. Tutustu myös muihin vastaaviin ilmoituksiin, jotta saat käsityksen hintatasosta ja pystyt hinnoittelemaan autosi realistisesti.

2. Valmistele auto myyntikuntoon

Ennen auton myyntiä, varmista, että autosi on huippukunnossa. Tee perusteellinen huolto: tarkasta öljyt, jarrut, renkaat ja muut tärkeät osat. Korjaa pienet kosmeettiset viat, kuten naarmut. Pienillä investoinneilla voit lisätä autosi arvoa ja tehdä siitä houkuttelevamman ostajille.

3. Puhdista auto huolellisesti

Siisti ja puhdas auto houkuttelee ostajia, joten aloita pesemällä autosi hyvin sekä sisältä että ulkoa. Poista lisäksi ylimääräiset tavarat ja pidä sisustus siistinä – näin luot ostajalle miellyttävän ensivaikutelman.

4. Ota houkuttelevia kuvia

Ota kuvia auton tärkeimmistä kulmista ja yksityiskohdista. Kuvat kannattaa ottaa ainakin edestä, takaa, sivuilta ja auton sisältä niin etu- kuin takapenkistäkin. Myös kojelaudan ja takakontin kuvaaminen on järkevää. Mitä enemmän kuvia, sitä parempi kuva autostasi tulee.

Valitse hyvä kuvauspaikka, jossa autosi pääsee oikeuksiinsa. Aurinkoinen päivä tai kaunis tausta voi tehdä kuvista entistäkin houkuttelevampia.

5. Tee kattava myynti-ilmoitus

Kerro autosta ja sen ominaisuuksista listaamalla myynti-ilmoitukseen kaikki auton tiedot mahdollisimman tarkasti. Mitä enemmän tietoa annat heti ilmoituksessa, sitä luotettavammalta vaikutat ostajien silmissä. Muista olla rehellinen – se auttaa rakentamaan luottamusta ostajiin.

Ilmoita auton perustietojen lisäksi ainakin seuraavat:

 • Auton yleiskunto.

 • Auton huoltohistoria ja kuinka sitä on hoidettu.

 • Lähiaikoina tehdyt korjaukset ja mahdolliset tulevat korjaukset.

 • Kuinka kauan olet itse omistanut auton.

 • Autosta löytyvät viat.

PSST! Tunnistamme auton rekisterinumeron kuvistasi automaattisesti. Tämä helpottaa ilmoituksen jättöä: auton tekniset tiedot täytetään puolestasi ilmoitukseen, eikä sinun tarvitse lisätä niitä itse. Helppoa vai mitä?

6. Onnistu kaupanteossa – järjestä koeajo

Tarjoa ostajille mahdollisuus koeajaa autoa. Tämä auttaa ostajia varmistamaan, että auto vastaa heidän tarpeitaan. Mene aina itse mukaan koeajolle – näin voitte myös keskustella mahdollisista ostajan kysymyksistä samalla, kun ostaja testaa autoa. Huolehdi ennen koeajoa:

 • Tarkista ostajaehdokkaan ajokortti henkilöllisyyden ja ajo-oikeuden takaamiseksi.

 • Tarkista vakuutusyhtiöltäsi minkälaiset ehdot koskevat auton koeajoa.

Kaupantekohetkellä on hyvä pitää mielessä Traficomin ohjeistus käytetyn auton myymisestä.


7. Muista vielä nämä autoa myydessäsi

Listasimme muita ohjeita, jotka on hyvä pitää mielessä autoa kaupatessasi:

 • Vastaa potentiaalisten ostajien kysymyksiin aina asiallisesti ja rehellisesti.

 • Älä varaa autoa kenellekään ilman käsirahaa, ettet menetä potentiaalista muuta kauppaa.

 • Ota koeajoa varten esille edellisten vuosien katsastuspaperit, huoltokuitit ja kaikki muu mahdollinen ostajaa kiinnostava tieto.

 • Älä luovuta autoasi ostajalle, jos et ole saanut koko myyntihintaa käteisenä tai varmistanut, että rahat ovat siirtyneet tilillesi.


Nyt olet valmis myymään autosi Tori Autoissa — onnea myyntiin!

Jätä ilmoitus