Auton ostaminen Tori Autoissa

Auton ostaminen Tori Autoissa

Harkitsetko auton ostoa? Omiin tarpeisiin sopivan auton löytäminen saattaa tuntua välillä haastavalta, mutta onneksi Tori Autoissa auton etsiminen on helppoa ja vaivatonta. Lue kootut vinkit auton ostajalle!

Vinkit auton ostoon Tori Autoissa

Miten löytää juuri itselle sopiva auto valtavasta autovalikoimasta? Katso 6 vinkkiä auton ostajalle ja Löydä Se Oikea!

1. Tunnista käyttötarpeesi

Ensimmäinen askel auton ostamisessa on tunnistaa, millaisia tarpeita sinulla on autolle. Voit miettiä esimerkiksi ajatko lyhyttä vai pitkää matkaa, tarvitsetko paljon tavaratilaa tai mikä auton jälleenmyyntiarvo tulee olemaan käytön jälkeen. Pohdi lisäksi, etsitkö esimerkiksi hybridi- ja sähköautoja. Vai onko sinulla haussa perheauto? Olemme koonneet avuksesi myös autot, joissa on paras hinta-laatusuhde. Auton valinnassa tulee ottaa huomioon merkin ja mallin lisäksi esimerkiksi auton kunto, ajokilometrit, huoltoväli, lisävarusteet ja käyttövoima.

2. Kysy asiantuntijalta

Tori Autot -palvelussa sinulla on käytössäsi autoalan ammattilaiset, jotka auttavat sinua veloituksetta löytämään tarpeitasi vastaavan auton. Palvelun käyttö ei vaadi teknistä tietämystä, joten ota rohkeasti yhteyttä. Palvelu on avoinna arkisin 08:00–23:00 ja viikonloppuisin 09:00–21:00. Kokeile Löytöpalvelua jo tänään!

3. Käytä hakuvahtia

Kun tiedät, mitä olet etsimässä, kannattaa varmistaa, ettei unelmiesi auto mene sivu suun. Tori Autot -palvelussa voit tallentaa autohakusi ja saat ilmoituksen heti, kun etsimäsi auto tulee myyntiin.

4. Tarkista auton taustatiedot

Sopivan auton löytyessä muista tarkistaa auton taustatiedot ennen päätöksen tekemistä. Voit tilata auton historian helposti rekisterinumerolla suoraan Trafin palvelusta. Kiinnitä erityistä huomiota huoltokirjan merkintöihin, jotta tiedät, miten autoa on huollettu ennen myyntiä.

5. Tee huolellinen koeajo

Ennen lopullista ostopäätöstä kannattaa vielä ajaa mittava koeajo – tai vaikka kaksikin. Tarkastele ajotuntumaa ja -mukavuutta, lisävarusteiden toimivuutta ja käyttövoiman kulutusta. Onko tämä auto sinulle Se Oikea?

6. Huolehdi tarvittavat dokumentit

Varmista, että saat kaikki tarvittavat dokumentit. Laadi kauppakirja ja luovutustodistus kaupanteon yhteydessä. Viralliset paperit tuovat turvaa mahdollisissa epäselvissä tilanteissa.

Muista, että käytetyn auton ostaminen vaatii usein aikaa ja taustatyötä. Ota siis aikasi ja vertaile huolellisesti eri vaihtoehtoja ennen lopullista päätöstä. Tutustu Tori Autot -palvelun laajaan valikoimaan ja löydä Se Oikea!

Tutustu autovalikoimaan