Remontoi torilöydöillä ja säästä

Remontoi torilöydöillä ja säästä

Oletko tullut ajatelleeksi, että myös remontoidessa voit hyödyntää kierrätettyä? Lue vinkit, miten voit tehdä kestäviä ja ympäristöystävällisiä valintoja remonttisi aikana.

Katso remonttitarvikkeet ensin Torista

Tiesitkö, että voit löytää Torista monipuolisesti tavaroita myös remonttia varten? Katso tarvitsemasi tarvikkeet ensin Torista, sillä saatat löytää juuri etsimäsi. Voit löytää esimerkiksi lautoja, ovia, ikkunoita, lattiamateriaaleja ja maalia edullisemmin kuin kaupasta – tai jopa ilmaiseksi.

Rakennustarvikkeiden lisäksi voit löytää Torista myös remontin tekemiseen tarvittavat työkalut, kuten porakoneita tai maalaustarvikkeita. Muista katsoa myös kierrätettyjä rakennusmateriaaleja, kuten vanhoja tiiliä tai puulankkuja – saatat tehdä todellisia torilöytöjä ja säästää pitkän pennin.

Torista voit löytää tarvitsemasi tuotteet remonttiin, mutta muista kuitenkin tarkastaa tuotteiden kunto ja hinta huolellisesti ennen ostamista.

Inspiraatio: upea kylpyhuoneremontti Torista ilmaiseksi löytyneillä seinälaatoilla

Sisustussuunnittelija Meja Design teki huikean torilöydön flippikohteeseensa. Eräällä kuopiolaisella remontoijalla oli jäänyt kolmiulotteisia designlaattoja yli ja hän oli halukas luopumaan niistä ilmaiseksi. Upeita salvian värisiä seinälaattoja oli sekä tasaisia että kuperapintaisia ja näitä yhdistelemällä kylpyhuoneen seiniin saatiin hauska sekä eläväinen pinta.

Laattoja oli yhteensä yhdeksän neliön verran, joten ne eivät täysin riittäneet koko kylpyhuoneeseen. Tämän vuoksi pintamateriaalina käytettiin laattojen lisäksi myös sisustuslaastia, joka on märkätilaan sopivaa.

Mejan tekemä torilöytö on erinomainen esimerkki siitä, että myös remontoidessa voi hyödyntää Torin laajaa valikoimaa. Katso alta ennen ja jälkeen -kuvat remontista.

Ennen
Jälkeen

Kuvat: @mejadesign.fi & @pavel_kasinski

Lopputuloksesta tuli raikas, moderni ja tyylikäs. Katso kylpyhuoneen muodonmuutos videolta.  

Meja vinkkaa, että myös rempatessa kannattaa pitää Toria silmällä! Tsemppiä remonttiin ja muista jakaa #torilöytö, kun sellaisen teet.