Tee paremmat torikaupat laadukkailla myyntikuvilla

Tee paremmat torikaupat laadukkailla myyntikuvilla

Tiesitkö, että myynti-ilmoitukseen lisätyt laadukkaat myyntikuvat tuovat tuotteellesi jopa 2–5 kertaa enemmän potentiaalisia ostajia? Keräsimme muutamia valokuvausvinkkejä, joilla parannat tuotteesi myyntimahdollisuuksia.

Näin otat hyvät myyntikuvat - Voit saada paremman hinnan tavaroistasi, kun kiinnität huomiota myyntikuvien laatuun, tuotteiden stailaukseen sekä valaistukseen. Katso 5 vinkkiä, joilla onnistut paremmin!

1. Käytä luonnonvaloa

Hyödynnä luonnonvaloa ja pyri valokuvaamaan, kun päivänvalo on kirkkaimmillaan. Jos kuvasta tulee liian tumma, voit muokata valoa kirkkaammaksi kuvankäsittelyn avulla. Varmista lisäksi, että kuvat ovat teräviä ja selkeitä.

2. Valokuvaa tuote neutraalia taustaa vasten

Valitse neutraali tausta ja kuvaa tuote esimerkiksi vaaleaa taustaa, kuten pöytää tai seinää vasten. Näin tausta ei kilpaile tuotteen huomion kanssa ja kuvasta tulee selkeämpi ja laadukkaampi.

3. Rajaa ja sommittele valokuva oikein

Sommittele kuvattavana oleva tuote niin, että se on keskellä kuvaa ja vie kuvatilasta suurimman osan. Kun tuote on sommiteltu oikein, kuva näyttää paremmalta ja nostaa tuotteesi laatumielikuvaa.

4. Lisää ilmoitukseen useampi kuva

Panosta tuotettasi monipuolisesti esitteleviin valokuviin ja kuvaa yksityiskohtia, pintamateriaalia sekä mahdollisia vikoja ja epäkohtia. Tämä lisää luotettavuuttasi myyjänä. Huom. Voit lisätä ilmoitukseesi enintään kuusi kuvaa.

5. Kuvaa tuotetta eri puolilta

Lisää perspektiiviä ja kokeile erilaisia kuvakulmia, kuten ylhäältä, alhaalta tai sivulta. Näin esittelet tuotettasi monipuolisesti ja mahdollinen ostaja saa hyvän käsityksen myytävästä tuotteesta.

Torilöydöillä voi myös tienata

Asuntoflippaaja ja sisustussuunnittelija Meja Design löysi Torista kolme Puustellin 80-90-luvun tuolia 50 euron yhteishintaan. Meja käytti tuoleja flippikohteensa myyntistailauksessa ja laittoi ne tämän jälkeen uudelleen Toriin myyntiin.

Sopivassa ympäristössä otetuilla kuvilla Meja sai nostettua Puustellin tuolien hintaa peräti nelinkertaiseksi ja myi ne eteenpäin 200 eurolla. Katso alta, miten tyylikkäällä stailauksella melkeinpä tavara kuin tavara näyttää arvokkaammalta.

50 € torilöydöt
200 € torilöydöt

Meja Design näyttää videolla, miten hyvillä torilöydöillä tehdään tiliä. Katso video

Tämä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka laadukkaiden vintage-löytöjen arvo ei laske, vaan voi jopa moninkertaistua oikeilla myyntitoimilla. Meja vinkkaakin, että laadukkaita vintage-kalusteita voi hyvillä mielin ostaa myös sijoitusmielessä.

Tsemppiä torikauppoihin!