ToriDiili - Turvallinen maksu & sujuva toimitus

ToriDiili - Turvallinen maksu & sujuva toimitus

ToriDiili - Torin uusi maksu- ja kuljetuspalvelu

ToriDiili on Torin uusi maksu- ja kuljetuspalvelu, jonka avulla käytetyn tavaran kauppa käy yhtä helposti kuin verkkokaupassa. ToriDiilillä ostat ja myyt tavaraa postitse helposti ympäri Suomen ilman ylimääräistä viestittelyä. Jatkossa voit valita myynti-ilmoituksessasi ToriDiilin tai sopia itse toimituksesta ja maksusta ostajan kanssa.

Näin myyt ToriDiilillä

1. Myyjä jättää ToriDiili-ilmoituksen

Ilmoitusta jättäessään myyjä valitsee ToriDiilin ja sopivan pakettikoon, johon myytävä tuote mahtuu. Pakkausten mitoista ja painoista löytyy lisätietoja ilmoituksen luomisen yhteydessä.

2. Ostaja tekee ostotarjouksen

Ostajat voivat tehdä ostotarjouksia ToriDiili-ilmoituksista painamalla "Tee ToriDiili-tarjous"-nappulaa ilmoituksessa. Tarjouksen tehneen ostajan tililtä tehdään katevaraus tuotteen hinnasta sekä toimituskuluista. Mikäli myyjä ei hyväksy tarjousta, katevaraus perutaan.

3. Myyjä hyväksyy ostotarjouksen

Myyjällä on 48 tuntia aikaa hyväksyä ostotarjous. Näet kaikki ToriDiili-tarjoukset kirjautuneena kohdassa Oma Tori > ToriDiili. Kun tuotteesta on tehty tarjous, jonka myyjä on hyväksynyt, tuote voidaan lähettää ostajalle.

4. Myyjä paketoi ja lähettää tuotteen

Myyjä paketoi tuotteen ja kirjoittaa paketin päälle Torista saamansa lähetyskoodin. Paketti jätetään Postin palvelupisteelle, josta se toimitetaan automaattisesti ostajan lähimpään noutopisteeseen. Myyjän ja ostajan ei tarvitse vaihtaa yhteystietoja ToriDiiliä tehdessään.

5. Ostaja tarkistaa ja hyväksyy tuotteen

Noudettuaan tuotteen ostajalla on 24 tuntia aikaa tarkistaa, että tuote on kunnossa ja vastaa kuvausta. Kun ostaja on hyväksynyt tuotteen, myyjä saa rahat kaupasta tilillensä automaattisesti. Helppoa!

Huom! ToriDiiliä tehdessäsi sinun ei tarvitse jakaa yhteystietojasi tai klikata linkkejä, jotka ohjaavat pois Torista. Jos kauppakumppanisi pyytää ToriDiiliä varten sähköpostiosoitettasi, numeroasi tai sinulle lähetetään epäilyttävä linkki, raportoithan käyttäjän keskustelun työkaluilla.

Tutustu Torin muihin uusiin ominaisuuksiin täältä.