Torita kätevästi sovelluksella ja varmista parhaat kaupat

Torita kätevästi sovelluksella ja varmista parhaat kaupat

Olethan jo ladannut Torin sovelluksen? Sovelluksella toritus käy entistä kätevämmin, vaikka kotisohvalta tai puistosta – sinä päätät! Selaa ilmoituksia, tee torilöytöjä tai jätä tuotteet myyntiin missä ja milloin vain.

Tori-sovellus puhelimessasi – olitpa myymässä tai ostamassa

Oletko myymässä? Sovelluksella voit luoda myynti-ilmoituksen vain muutamalla klikkauksella ja laittaa itsellesi tarpeettoman kiertoon silloin kun sinulle parhaiten sopii. Vaihda viestejä helposti kauppakumppaneiden kanssa ja sovi nopeat kaupat!

Oletko ostamassa? Selaa Torin valtavaa valikoimaa näppärästi sovelluksessa ja tee löytöjä missä ja milloin vain. Voit myös tallentaa hakuvahteja ja saada puhelimeesi push-ilmoituksia heti, kun etsimäsi tavara tulee myyntiin. Näin parhaat löydöt eivät mene ohi!

Tärkeimmät toiminnot yhdessä sovelluksessa

Kaikki tarvitsemasi yhden käden ulottuvilla – keräsimme yhteen Tori-sovelluksen tärkeimmät toiminnot. Tutustu ja ota käyttöön!

Hakuvahti

Etsitkö Torista usein samoja tuotteita tai merkkejä? Tallenna itsellesi vakiohakusi ja saat heti tiedon, kun etsimäsi tuote tulee myyntiin. Kun teet Tori-sovelluksessa haun, voit tallentaa sen itsellesi näytön oikealta puolelta löytyvästä kirjanmerkkikuvakkeesta. Voit myös nimetä hakuvahdin ja ottaa sovellusilmoitukset käyttöön, jotta saat heti tiedon uusista hakuasi vastaavista osumista. Näin parhaat löydöt eivät mene sinulta ohi! Voit myös tilata sähköpostiisi ilmoitukset hakuvahdin tuloksista.

Hakusanaehdotukset

Kun kirjoitat hakusanoja, sovellus ehdottaa sinulle suosittuja hakusanoja sekä niihin sopivia osastoja.

Ilmoituksen tallennus listaussivulla

Tallenna omia suosikkeja suoraan listaussivulta sydän-ikonista. Löydät tallennetut ilmoitukset kootusti sovelluksen alareunasta sydän-ikonista.

Alueiden monivalinta

Tiesitkö, että sovelluksessa voit tehdä hakuja monelta alueelta samanaikaisesti? Voit listata esimerkiksi ilmoitukset omasta kunnasta, valituista lähikunnista tai postinumeroalueista.

Ilmoittajan postinumeroalueen sijainti kartalla

Jos myyjän postinumeroalue on sinulle ennestään tuntematon etkä tiedä missä myyntikohde sijaitsee, voit katsoa postinumeroalueen sijainnin helposti kartalta.

Hinnattoman ilmoituksen tyyppi näkyvillä listauksessa

Hinnattomat ilmoitukset on selkeästi merkitty ilmoitustyypeittäin, esimerkiksi ostetaan- ja annetaan-ilmoitukset on helppo erottaa toisistaan.

Lataa ilmainen Tori-sovellus

Lataa ilmainen Tori-sovellus puhelimeesi alla olevista linkeistä. Sovellus on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille App Storesta ilmaiseksi.