Tuunaa torilöydöt sopiviksi – Meja Designin tuunaamat torilöydöt

Miten Meja Design tuunasi huonekalut?

Sisustussuunnittelija, asuntoflippaaja ja kierrätyssisustaja Meja Design on tehnyt Torista upeita löytöjä. Katso, miten Meja tuunasi huonekalut omaan kotiinsa sekä maustehyllyn flippikohteeseensa. Meja Design löysi Torista muutamalla kympillä sohvan ja nojatuolin, joissa oli mielenkiintoiset kaarevat muodot. Ensimmäiseksi Meja suunnitteli huonekaluille uuden ulkoasun, jonka jälkeen verhoilija loihti molempiin huonekaluihin uudet verhoilut. Seuraavaksi Meja maalasi huonekalujen jalat asuntonsa väreihin sopivalla kalustemaalilla. Lopputulosta ei voi kuin ihailla – uudistetut kalusteet sopivat täydellisesti Mejan pinkkiin kierrätysaartein sisustettuun kotiin.

Sohvan tuunaaminen uuteen uskoon verhoilulla

Vanha sohva
Tuunattu sohva

Nojatuolin tuunaaminen omaan kotiin sopivaksi

Nojatuoli ennen
Nojatuoli jälkeen

Meja suunnitteli torilöydöilleen huikean muodonmuutoksen, jonka lopputuloksena huonekaluista tuli upeat ja uniikit, uutta vastaavat kalusteet. Meja kertoo, että uusia sisustushankintoja tehdessään, hän katsoo aina ensimmäisenä, mitä Torista löytyy. Inspiroidu sinäkin tuunaamaan torilöytöjä!

Miten Meja Design tuunasi maustehyllyn flippiasuntoon?

Sisustussuunnittelija Meja Hynynen (@mejadesign.fi) bongasi flippikohdettaan remontoidessaan Torista puisen Aarikan maustehyllykön sekä vanhan kylpyhuoneen pallovalaisimen.

Pienellä vaivalla torilöydöt saivat uuden, modernin ja trendikkään ilmeen. Molemmat saivat näin uuden elämän ja pääsivät koristamaan Mejan flippiasunnon keittiötä.

Maustehyllykkö maalattiin keittiön kaappien puuterinsävyisellä maalilla ja valaisin spraymaalattiin mustaksi. Se yhdistyy kivasti muun muassa kaappien vetimiin.

Katso alta, miten vanha maustehylly sai uuden elämän.

Maustehyllyn tuunaaminen

Maustehylly ennen
Maustehylly jälkeen

Meja muistuttaakin, että maalilla saa ihmeitä aikaan ja torilöydöt voi tuunata helposti itselle sopiviksi!