Tori uudistuu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Tuttu ja turvallinen Tori on nyt entistä kätevämpi, luotettavampi ja helppokäyttöisempi. Jotkut asiat voivat kuitenkin tuntua alussa uusilta ja hämmentäviltä. Tässä vastauksia muutamiin kysymyksiin, joiden takia olet saattanut saapua tälle sivulle:

Miksi ilmoitukseni on päätynyt eri tuoteosastolle?

Torin tuoteosastot ovat päivittyneet ja palveluun on myös lisätty kokonaan uusia osastoja. Kaikki olemassa olevat ilmoitukset on siirretty automaattisesti uuteen Toriin, mutta tuoteosastojen päivityksen myötä osa ilmoituksista saattaa olla väärässä osastossa.

Huom! Oletko julkaissut ilmoituksia Toriin?

Torissa on nyt uusia tuoteosastoja ja suodattimia, mitkä tekevät ilmoituksesi löytymisestä helpompaa. Suosittelemme tarkistamaan, onko ilmoituksesi haluamallasi osastolla, tai voitko lisätä ilmoitukseesi uusia suodattimia.

Miksi en saa sähköpostia ilmoitukseni tilasta?

Ilmoitukset tarkistetaan aina automaattisesti ja yleensä ilmoitukset hyväksytään muitta mutkitta. Toisinaan ilmoituksen tarkistamisessa voi kestää tavallista pidempään, eikä siitä kannata huolestua. Saat sähköpostitse tiedon, mikäli ilmoituksesi jostain syystä hylätään, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset ilmoitukseen.

Miksi jotkut osastot näyttävät lähes tyhjiltä?

Ensimmäisinä viikkoina uudet osastot saattavat näyttää tyhjiltä. Tämä johtuu siitä, että vanhasta Torista siirretyt ilmoitukset on sijoitettu eri tuoteosastolle. Kyseessä on väliaikainen ongelma, joka korjaantuu, kun uudet ilmoitukset luodaan uusiin osastoihin. Suosittelemme käyttämään avainsanahakua, jos selaamallasi osastolla ei juuri nyt näy kuin muutama ilmoitus.

Uusi osasto "Auton Sisätilatarvikkeet (2)" näyttää tässä lähes tyhjältä, mutta ei hätää, ilmoitukset löytyvät yläosastolta "Auton Osat" (105480 ilmoitusta). Kyseessä on väliaikainen ongelma, joka korjaantuu, kun uudet ilmoitukset luodaan uusiin osastoihin.

Mistä löydän auto- ja asuntoilmoitukset?

Asuntoilmoitukset löydät tätä nykyä Oikotieltä. Autot ja muut ajoneuvot taas löytyvät Tori Autojen puolelta. Torin etusivulta pääset sekä Oikotien että Tori Autojen ilmoituksiin.

Mistä löydän renkaat ja auton varaosat?

Renkaat ja auton varaosat löytyvät osastolta "Auto-, vene- ja moottoripyörätarvikkeet". Voit suodattaa valikoimaa kirjoittamalla hakukenttään tarvittavat tiedot etsimästäsi tuotteesta esimerkiksi tuumakoon tai pulttijaon mukaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään hakutoimintoa ja lisäämään suodattimia, jotta tuotteiden löytäminen olisi mahdollisimman helppoa.

Miksi hakuvahtini ovat muuttuneet?

Hakuvahdit toimivat uudessa Torissa hieman eri tavalla.

Onko sinulla hakuvahteja? Uusien tuoteosastojen myötä osa tallennetuista hakuvahdeista saattaa olla siirtynyt väärään osastoon. Suosittelemme tarkistamaan, että tallentamasi hakuvahdit toimivat edelleen toivomallasi tavalla ja että ne ovat kohdistettu oikeaan osastoon.

Jos sait aiemmin hakuvahtien uusista osumista heti sähköpostia, saat nyt koonnin uusista osumista sähköpostiisi kerran päivässä. Torin mobiilisovelluksella saat push-notifikaatioita hakuvahdin osumista reaaliaikaisesti.

Jos sinulla oli ajoneuvoihin tai asuntoihin liittyviä hakuvahteja, löydät ne jatkossa ainoastaan Tori Autoista ja Oikotieltä. Heti lähetettävät sähköposti-ilmoitukset ovat yhä käytössä niissä.

Miten etsin ilmoituksia tietyltä alueelta?

Sijainti ei ole enää ensimmäinen asia, jonka valitset selataksesi Toria. Löydät sijainnin nyt hakutulossivulta muiden suodattimien joukosta.

Mistä näen myyjän muut ilmoitukset?

Myyjän muut ilmoitukset löytyvät nyt tämän käyttäjäprofiilista. Pääset profiiliin ilmoitussivulta klikkaamalla käyttäjän nimeä.

Näin löydät muut myyjän ilmoitukset

Miksi en näe tietoja kaikista ilmoitukseni katselukerroista?

Uudistetun Torin ensimmäisinä viikkoina voi näyttää siltä, että ilmoituksellasi on todellista vähemmän katselukertoja. Tämä korjaantuu, kun kaikki käyttäjät ovat siirtyneet uudistettuun Toriin.

Enkö voi enää käyttää haussa suomenkielisiä JA/TAI/EI komentoja?

Haku ei enää tunnista näiden sanojen suomenkielisiä versioita, mutta voit edelleen käyttää englanninkielisiä versioita AND/OR/NOT.

Miten voin hankkia ilmoitukselleni lisänäkyvyyttä?

Lisänäkyvyystuotteita on kahta erilaista: Nosto ja paalupaikka.

  • Nosto: Ilmoitus nousee uutena tuoreimpien ilmoitusten joukkoon. Huomioithan, että uusimmat ilmoitukset näkyvät hakutuloksissa ylimpänä, jos käyttäjä valitsee ilmoitusten näkymän "uusimmat ensin". Oletuksena on "osuvimmat ensin".

  • Paalupaikka: Ilmoitus näkyy paalupaikkailmoituksille varatulla paikalla hakutulosten kärjessä. Ilmoituksen päivämäärä ei päivity. Huomioithan, että paalupaikka jaetaan muiden paalupaikan ostaneiden kesken. Tästä syystä ilmoituksen tiedot kannattaa täyttää huolella, sillä mitä tarkempi haku tehdään, sitä todennäköisemmin ilmoituksesi näkyy paalupaikalla siitä kiinnostuneille.

Voit ostaa lisänäkyvyystuotteita ilmoituksellesi profiilisi Omat ilmoitukset -näkymästä.