Valaise kotisi torilöydöillä

Oletko jo tutustunut Torin valaisinvalikoimaan? Kierrätysisustaminen on helppo aloittaa vaikkapa valaisimista, sillä ne ovat useimmiten käyttövalmiita, eivätkä pahemmin kulu käytössä. Lue vinkit!

Luo kodin tunnelmaa valaisimilla

Valaistus on yksi keskeisimmistä elementeistä, joka vaikuttaa kodin tunnelmaan ja ilmapiiriin. Torissa on myynnissä yli 20 000 valaisinta, joiden joukosta voit löytää juuri tarvitsemasi valaisimen aina jalkalampuista kattokruunuihin. Listasimme syitä, miksi valaisimia kannattaa katsoa ensin Torista.

Aloita kierrätyssisustaminen

Kestävä sisustaminen on keino vähentää ympäristövaikutuksiamme. Valaisimien ostaminen käytettyinä on ekologinen valinta, jolla voidaan auttaa vähentämään jätteen määrää ja säästämään luonnonvaroja.

Säästä ostamalla valaisimia käytettynä

Torista voit löytää valaisimia huomattavasti edullisemmin kuin uutena kaupasta – voit siis säästää helposti ostamalla valaisimia käytettynä. Valaisimet eivät myöskään kulu pahemmin käytössä, joten voit löytää valaisimia jopa uudenveroisessa kunnossa.

Luo persoonallinen tyyli

Tori on täynnä aarteita ja voit löytää ainutlaatuisia valaisimia, joita ei löydy välttämättä edes kaupan hyllyltä. Voit löytää moderneja design-valaisimia tai tehdä uskomattomia vintage-löytöjä, jotka tekevät kodistasi persoonallisen.

Meja Designin valaisinlöydöt

Sisustussuunnittelija, asuntoflippaaja ja kierrätyssisustaja Meja Design on tehnyt upeita valaisinlöytöjä, ja Mejan kotona onkin yhteensä 18 kierrätysvalaisinta. Meja vinkkaa, että voit löytää Torista uniikit ja näyttävät valaisimet, jotka toimivat kodin katseenvangitsijoina. Katso alta esimerkit Mejan upeista valaisinlöydöistä.

Muranon Teardrop -kattokruunu 70 €
Lyktan Bankeryds Belysning -pallovalaisin 300€