Veronica Verho

Veronica Verhon paras torilöytö

Veronica Verholle Torin selailu on kuin aarrejahti

Veronica Verho on juontaja, sisällontuottaja ja vaikuttaja, mutta myös intohimoinen sisustaja, joka tekee parhaat löytönsä kierrättämällä ja second hand -ostoksilla. "Kierrättäminen on merkittävä osa elämääni," hän toteaa. "On ihana pistää kiertoon omia vanhoja tavaroita ja samalla tavalla tehdä löytöjä myös omiin kaappeihin."

Persoonallisia löytöjä sisustukseen ja vaatekaappiin

Veronican mielestä ostamalla käytettyä pääsee käsiksi esineisiin, joilla on oma tarina ja jotka lisäävät persoonallisuutta. Tämä näkyy selvästi hänen pukeutumisessaan ja sisustuksessaan, joissa hän suosii omaleimaisuutta ja ainutlaatuisuutta.

"Toisen roska on toisen aarre," Veronica toteaa, "ja oma makuni on niin uniikki, että melkein ainoa tapa täyttää se on second hand."

Veronica Verhon värikäs valaisinlöytö

Torin käyttö on Veronicalle arkipäivää, ja erityisesti sisustuskategorioiden selailu on hänelle kuin aarrejahti.

"Torin kautta olen löytänyt parhaimmat ja kauneimmat sisustusesineet sekä huonekalut kotiini. Uusin löydökseni on varmasti suosikkini, värikäs kattovalaisin, joka olisi uutena ollut tavattoman kallis."

Kauan etsitty tuote löytyikin lopulta Torista sattumalta ja sopivaan hintaan, mikä teki ostoksesta vieläkin merkityksellisemmän.

ToriDiili helpottaa ostosten tekemistä

Torin uudella maksu- ja kuljetuspalvelulla ToriDiilillä käytetyn tavaran kauppa käy yhtä helposti kuin verkkokaupassa. ToriDiili on tuonut lisäarvoa myös Veronican ostokokemuksiin, erityisesti mahdollisuutena tehdä tarjouksia helposti.

"Välillä myös tuotteen hinnasta pystytään joustamaan, ja ToriDiilin avulla tarjouksen tekeminen onnistuu helposti," Veronica iloitsee.

Tutustu ToriDiili-valikoimaan.