Alumiinivanteet

Alumiinivanteet, joita joissain tapauksissa kutsutaan myös kevytmetallivanteiksi, ovat nykyään erittäin suosittu vaihtoehto auton vanteita hankittaessa. Alumiinivanteet eivät ole vain hyvännäköiset, vaan myös kevyet ja jäykät, jolloin auton jousittamaton massa pienenee. Alumiinivanteiden muita etuja peltivanteisiin verrattuna ovat niiden tiiviys, tasapainoisuus ja lämmönsiirto. Alumiinivannemalleja löytyy periaatteessa rajattomasti, ja vanteet ovatkin suhteellisen helppo keino muuttaa auton ulkonäköä. Alumiinivanteita käytettäessä karsitaan myös epätasapainoa aiheuttavat ja irtoilevat pölykapselit.

Alumiinivanteista on kuitenkin syytä pitää hyvää huolta, sillä vanteen pinnan rikkoneet iskut tai viillot saavat aikaan vanteiden syöpymisen. Vanteet kannattaakin vahata heti käyttöön otettaessa olipa kyse sitten uusista tai käytetyistä vanteista. Jos vanteen lakkapinta vaurioituu, on syytä korjata vauriot lakalla mahdollisimman pian. Vanteet säilyvät pitkään hyväkuntoisina, kun niitä hoidetaan kunnolla.

Hyvin hoidetut alumiinivanteet ovat kysyttyä tavaraa myös käytettynä. Voit tehdä ilmaisen myynti-ilmoituksen Jätä ilmoitus-osiostamme!

Mikäli olet etsimässä itsellesi sopivia alumiinivanteita kannattaa sinun tutustua sekä vanne-tarjontaamme että alumiinivanteiden osto-oppaaseemme!

Uusimmat vanteet

tänään
23:45
225/55R18 Bridgestone Dueler H/P Sport 98V 8-9mm, Renkaat ja vanteet, Helsinki, Tori.fi
tänään
23:44
Vanteet kitkoilla, Renkaat ja vanteet, Rovaniemi, Tori.fi
tänään
23:32
225/50R18 Yokohama Bluearth RV02 95V DOT17 8-9mm, Renkaat ja vanteet, Helsinki, Tori.fi
tänään
23:27
225/50R18 Pirelli Cinturato P7 RFT DOT17 8-9mm, Renkaat ja vanteet, Helsinki, Tori.fi
tänään
23:25
5x108 vanteet, Renkaat ja vanteet, Haapavesi, Tori.fi
5x108 vanteet

400 €