Alumiinivanteet

Alumiinivanteet, joita joissain tapauksissa kutsutaan myös kevytmetallivanteiksi, ovat nykyään erittäin suosittu vaihtoehto auton vanteita hankittaessa. Alumiinivanteet eivät ole vain hyvännäköiset, vaan myös kevyet ja jäykät, jolloin auton jousittamaton massa pienenee. Alumiinivanteiden muita etuja peltivanteisiin verrattuna ovat niiden tiiviys, tasapainoisuus ja lämmönsiirto. Alumiinivannemalleja löytyy periaatteessa rajattomasti, ja vanteet ovatkin suhteellisen helppo keino muuttaa auton ulkonäköä. Alumiinivanteita käytettäessä karsitaan myös epätasapainoa aiheuttavat ja irtoilevat pölykapselit.

Alumiinivanteista on kuitenkin syytä pitää hyvää huolta, sillä vanteen pinnan rikkoneet iskut tai viillot saavat aikaan vanteiden syöpymisen. Vanteet kannattaakin vahata heti käyttöön otettaessa olipa kyse sitten uusista tai käytetyistä vanteista. Jos vanteen lakkapinta vaurioituu, on syytä korjata vauriot lakalla mahdollisimman pian. Vanteet säilyvät pitkään hyväkuntoisina, kun niitä hoidetaan kunnolla.

Hyvin hoidetut alumiinivanteet ovat kysyttyä tavaraa myös käytettynä. Voit tehdä ilmaisen myynti-ilmoituksen Jätä ilmoitus-osiostamme!

Mikäli olet etsimässä itsellesi sopivia alumiinivanteita kannattaa sinun tutustua sekä vanne-tarjontaamme että alumiinivanteiden osto-oppaaseemme!

Uusimmat vanteet

tänään
23:57
Kesärenkaat 185/65R15 92T Linglong, Renkaat ja vanteet, Espoo, Tori.fi
tänään
23:57
Kesärenkaat 225/50R17 98Y Linglong, Renkaat ja vanteet, Espoo, Tori.fi
tänään
23:57
Kesärenkaat Isoale Pirelli, Renkaat ja vanteet, Espoo, Tori.fi
tänään
23:57
Kesärenkaat 215/60R17 96H Linglong, Renkaat ja vanteet, Espoo, Tori.fi
tänään
23:57
Kesärenkaat 175/65R14 86T Linglong ISO ALE, Renkaat ja vanteet, Espoo, Tori.fi