Pienikulutuksiset autot

Torin sivuilta löydät käytetyt pienikulutuksiset autot. Tiesitkö, että auton polttoaineenkulutus voi vaihdella autojen välillä paljonkin? isolla autolla on yleensä suurempi polttoaineenkulutus sekä hiilidioksidipäästöt kuin pienellä autolla. Nyrkkisääntönä voikin pitää, että mikäli suurin kriteerisi käytetyn auton ostossa on auton vähäinen kulutus, valitse pienikokoinen auto tai hybridiauto. Myös polttoaineella on väliä - diesel-autot ovat keskimäärin 30% bensiiniautoja pienempi kulutuksisia.

Pienikulutuksisen auton keskikulutus, jossa on yhdistettynä kaupunki- ja maantieajonkulutus on bensiiniautoilla enintään 5,5l/100km ja dieselautoilla enintään 4,9l/100km. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että pienikulutuksisen auton edut ovat esillä vain, jos kuljettaja ajaa taloudellisesti.

Alta löydät uusimmat käytetyt pienikulutuksiset autot, jotka on lisätty Tori.fi-palveluun. Mikäli sinulla käytetty pienikulutuksinen auto myytävänä, kannattaa sinun lisätä se oitis Toriin myyntiin. Voit jättää ilmoituksen nopeasti ja helposti Jätä ilmoitus-osiostamme