Kaupan logo, iso

Mökkilomaa parhaimmillaan & Hääjuhlia kauneimmillaan

Lomaa ja juhlia

Aurinkorannassa voit viettää virkistävän ja rentouttavan loman tai juhlia ikimuistoisesti elämäsi tärkeitä asioita. Perheyrityksemme vuokraa laadukkaita mökkejä, huviloita ja juhlatiloja Vääksyssä Vesijärven upealla hiekkarannalla. Tilat ovat Malo -luokiteltuja ja käytössä on Maakuntien Parhaat laatujärjestelmä sekä vuosien kokemus vuokraustoiminnasta.

Aurinkoranta sijaitsee Asikkalassa, 25 km päässä Lahdesta, 30 km päässä Vierumäeltä ja 125 km päässä Helsingistä.Huoletonta lomaa hyvin varustelluissa mökeissä ja rantahuviloissa

Aurinkorannan mökeissä ja huviloissa on helppo viettää lomaa. Mökit on suunniteltu rentoon yhdessäoloon, saunomiseen ja yhteiseen ruuanlaittoon. Hyvät unet takaavat virkistävän loman ja siksi olemme satsanneet tilaviin makuuhuoneisiin ja hyviin sänkyihin.
Mökki- ja huvilavalikoimastamme löytyy oma suosikki jokaiselle. Marja rakastaa upouutta rantahuvilaa suomalaisella designilla, Hannu valitsee tunnelmallisen ikivanhan hirsihuvilan jylhien mäntyjen katveesta, Emilia haluaa lepoa ja rauhaa ja varaa erämökin kuunnellakseen hiljaisuutta Evon vaellusreiteillä ja kun hotelliyöpyminen puuduttaa, tuleekin Joni ryhmineen Estelleen ja varaa koko hotellin itselleen.


www.aurinkoranta.fi

KAUPPA
Aurinkoranta Lomamökit

Yhteensä 7 ilmoitusta

17200 Vääksy
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
http://www.aurinkoranta.fi