Kaupan logo, iso

Colmio OY

Colmio suunnittelee ja markkinoi mukavaan elämiseen liittyviä huonekaluja ja esineitä. Kaikille meille, tavallisille ja mahdottoman kummallisille ihmisille.

Colmion tuotteissa yhdistyvät kauneus, yksinkertaisen ajattomat muodot, monikäyttöisyys ja korkea laatu. Hyvä esine hyvään arkeen on kaunis ja käytännöllinen.

Colmion hyvän olon tarinalle antoi lähtölaukauksen keinuva yleistuoli, Woodpecker. Siitä tarina on jatkunut muihin keinuviin tuotteisiin, pöytiin, naulakoihin,tossuihin. Kaikissa toistuu Colmion tunnus, kaarevasivuinen kolmio. Täydellisen kaunis muoto.

Colmion esineiden materiaalina on useimmiten suomalainen, vaalea koivu. Se sopii parhaiten taivutettavaksi kaareviin muotoihin. Liitososat ovat taitavasti tehtyjä, kuin koruja.

Kaikki Colmion tuotteet rakentavat kiireetöntä, laadukasta elämää. Colmio on enemmän kuin yritys ja sen esineet. Se on elämäntapa.

KAUPPA
Colmio OY

Yhteensä 2 ilmoitusta

Jokikatu 20 as 12
06100 Porvoo
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
http://www.colmio.com/

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja