Kaupan logo, iso

CONORIN OY

Conorin Oy

Conorin on vuonna 2003 toimintansa käynnistänyt yksityinen toimitilakiinteistöjen myyntiin, vuokraukseen sekä kehittämiseen erikoistunut palveluyritys. Yhtiön toimijoilla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Yhtiön menestys perustuu järjestelmälliseen toimintamalliin, markkinatuntemukseen ja kykyyn optimoida kiinteistöomaisuuden tuotto.

Conorinin tuloksellinen palvelukonsepti on kehitetty lisäämään kiinteistökohteiden ja -salkkujen arvoa sekä optimoimaan sijoitusten tuotto. Kun tavoitteena on parantaa olemassa olevia kiinteistöjä tai rakennuttaa uusia, Conorinin kokemus ja laaja kumppaniverkosto mahdollistavat hankkeiden nopean ja kustannustehokkaan toteuttamisen.

Yrityksen suunnittelema ainutlaatuinen Monitoimitila-konsepti sekä madalletun omarahoitusosuuden malli puolestaan tarjoavat pk-yrityksille ja yksityisille sijoittajille joustavan tavan hankkia helposti räätälöitäviä ja taloudellisesti järkeviä toimitilaratkaisuja. Tutustu Monitoimitilat -konseptiin.

Conorin palvelee asiakkaitaan useissa Euroopan maissa kiinteistöomaisuuden hallinnassa ja transaktioissa hyödyntäen pitkää kokemustaan ja laajaa kumppaniverkostoaan.

KAUPPA
CONORIN OY

Yhteensä 5 ilmoitusta

Perintötie 2C
01510 VANTAA
http://conorin.fi/

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja