Mikko
Torin käyttäjä maaliskuusta 2014
Etelä-Karjala
Parikkala, Maironiemi
1976 Moskvitsh Elite
  • 1976 Moskvitsh Elite
  • 1976 Moskvitsh Elite
  • 1976 Moskvitsh Elite
  • 1976 Moskvitsh Elite
  • 1976 Moskvitsh Elite
  • 1976 Moskvitsh Elite
310€ 450€

1976 Moskvitsh Elite

Vuosimalli: 1970 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 50 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 18 heinäkuuta 20:47
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l maakaasulle.
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

Myydään ensisijaisesti kokonaisena joko laittoon tai varaosiksi. 1.5litrainen tekniikka. Puuttuu ainekin etupalkki akseleineen päivineen ja kaasari. Leikelty myös korjauspaloja toiseen mosseen koska tämä oli vähempi ruosteinen. Muitakin puutteita varmasti on. Voin myydä myös osina jos riittävästi kiinnostusta löytyy osille, ensisijaisesti kuitenkin kokonaisena vaikkapa vielä jollekkin kunnostettavaksi. Osiksi tämä menee itsellä ei ole tilaa säilyttä kokonaisena eikä aikaa rakentaa. Paperit on kunnossa, katsastettu viimeksi 1987.

Kuuntelen järkeviö tarjouksiakin jos hinta on mielstäsi liian kova. Otan vaihossakin vaikka mitä mutta rahan on liikuttava minulle päin vaihdokin lisäksi, eli helpommalla ja halvemmallapääset kun et tarjoa mitään vaihdossa.
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista