Brafab Kebira-rottinkinen tuoli OVH 179
  • Brafab Kebira-rottinkinen tuoli OVH 179
125 €

Brafab Kebira-rottinkinen tuoli OVH 179

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 helmikuuta 16:46
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin
Lisätiedot
Brafabin rottinkinen Kebira-tuoli sopii niin ruokapöydäntuoliksi terassille kuin siroksi lepotuoliksi pienelle parvekkeelle.

Kebira-tuolin pyöreä istuinosa on rottinkia, mikä tekee tuolista miellyttävän istua. Musta metallinen runko viimeistelee kauniin tuolin ulkomuodon.

Rottinkituolia ei kannata jättää sään armoille, se saattaa haalistua tai vaurioitua. Katetut terassit tai lasitetut parvekkeet ovat rottinkikalusteille parhaita paikkoja. Talven ajaksi kauniit kalusteet voi ottaa vaikkapa sisäkäyttöön.

Istumakorkeus 45 cm.

Myymälä malli -6 kpl
Kunto: hyvä++++

OVH 179
NYT 125,30
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajan asunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.