Vladi
Torin käyttäjä heinäkuusta 2015
Etelä-Karjala
Imatra, Rajapatsas-Teppanala
Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta
  • Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta
  • Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta
  • Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta
  • Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta
  • Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta
  • Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta
1 400 €

Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 toukokuuta 01:15
Kunto: -
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Myydään hyväkuntoinen Canon EOS 50D kamera + Objektiivi + jalusta + muita tarvikkeita.Myydään pakettina.

Linssipinnat kunnossa ,ei narmuja,kuvattu n. 10000 laakia.
Mukana kuuluu suomenkielinen käyttöopas,laturi + 2 akkua, muistikortt 4 GB,kameralaukku, Velbon kamerajalusta jne.

Lisää kuvia ja lisätietoja pyydettäessä.
Ei lähetystä.Toimitus on mahdollinen Etelä-Karjalan alueella tai nouto.

Canon EOS 50D on japanilaisyhtiö Canonin valmistama digitaalinen järjestelmäkamera.Siinä voidaan käyttää EF- ja EF-S -sarjan objektiiveja.

Canon EF 24-105mm f/4L IS USM ammattilaisen kevyt peruszoomobjektiivi.Kun käsiteltävyys ja objektiivin laatu ovat tärkeitä, L-sarjan EF 24-105 mm F 4L IS USM on ammattilaisen vaihtoehto kevyeksi peruszoomiksi.

Ominaisuudet
L-sarjan laatua
EF 24-105 mm F 4L IS USM -objektiivi on Canonin tarkkuusoptiikan kärkeä. Canonin ammattilaisille suunnatussa L-sarjassa yhdistyvät erinomainen kuvanlaatu ja käytettävyys sekä pölyn- ja kosteudenkestävä rakenne.

Keveys
EF 24-105 mm F 4L IS USM painaa vain 670 g, ja siinä on 4,3x polttovälialue.

Muuttumaton aukkoarvo
Koska aukkoarvo pysyy zoomattaessa muuttumattomana kaikilla polttoväleillä, kuvaaja voi hallita helpommin liikkuvia kohteita, tarvitsematta varoa valotusajan pitenemistä.

Kuvanvakain
EF 24-105 mm F 4L IS USM:ssä on Canonin kolmen arvon kuvanvakain. Kuvanvakain mahdollistaa kolme askelta pidemmän valotusajan käyttämisen käsivaralta kuvattaessa, ilman että kuvasta tulee epätarkka. Siksi se sopii hyvin heikossa valaistuksessa ja käsivaralta sekä liikkuvasta ajoneuvosta kuvaamiseen.

UD- ja asfääriset linssielementit
Objektiivissa on Super UD -lasielementti, joka ehkäisee sekundaarisia kromaattisia poikkeamia, sekä asfääriset linssielementit pallopoikkeamien korjaamiseksi. Siksi kuva on kirkas, terävä ja vääristymätön koko polttovälialueella. Kohteiden ääriviivoissa ei myöskään esiinny havaittavaa värisiirtymää.

Automaattitarkennus
Rengasmallinen ultraäänimoottori käyttää ultraäänitaajuudella tapahtuvaa värähtelyä, jonka ansiosta automaattitarkennus on nopeaa ja lähes äänetöntä. Hyvä pitovoima takaa, että tarkentava objektiiviryhmä pysähtyy tarkasti ilman ylivärähtelyä. Manuaalinen tarkennus on aina käytettävissä ilman, että on siirryttävä pois automaattitarkennustilasta. Lähin tarkennusetäisyys koko polttovälialueella on 0,45 m.

Super Spectra -pinnoite
Linssielementtien optimoidut Super Spectra -pinnoitteet vähentävät tehokkaasti heijastumia ja haamukuvia, joille digitaalikamerat ovat alttiita heijastavien kuvakennojen takia. Pinnoite myös parantaa väritasapainoa ja terävöittää kontrastia. Kuvista tulee eläviä ja kirkkaita.

Taustan pehmennys
Tarkka, pyöreä himmenninaukko pehmentää taustaa kauniisti ja tasaisesti.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla