Mikko
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (39)
Etelä-Karjala
Lappeenranta, Nuijamaa
GM/Mopar/jne autonraadot
  • GM/Mopar/jne autonraadot

GM/Mopar/jne autonraadot

Tyyppi: Ostetaan
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (0 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Lisätiedot
Otan vastaan kaikki Amerikan raadot
Tulen trailerilla hakemaa.

0-50 riippuen onko siitä miten hyödynnettävää

Täytyy olla edes avustettuna saatava trailerille että saan mahdollisuuden hakea niitä.

Olen hairahtanut 40-90luvun jenkkeihin ja ennenkuin laitat ne romuna menemään, minun kauttani niillä on vielä mahdollista hyödyttää vaikka kuinka vastaavien mallien kunnossapitoa ajatellen ja jotkut tapaukset saatetaan leimata vielä jos näen siihen aihetta ja näillä rahoitetaan tätä harrastusta.

Kiitos jo ennakkoon jos vaihtoehto kiinnostaa ensinkään sinua

Tämä on kiertotaloutta ja myöhemmin löydät mahdolliset osat kauttani vanhaan harraste ajokliisi käytettunä ja ennenkaikkea nopeasti täältä Nuijamaan suunnalta ja jopa kuljetettuna lähemmäs
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja