Pöllänen
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (754)
Etelä-Karjala
Imatra, Karhumäki-Karhukallio
Heinähattu ja vilttitossu dvd:t 2 kpl Imatra/posti
  • Heinähattu ja vilttitossu dvd:t 2 kpl Imatra/posti
  • Heinähattu ja vilttitossu dvd:t 2 kpl Imatra/posti
12 €

Heinähattu ja vilttitossu dvd:t 2 kpl Imatra/posti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 marraskuuta 23:26
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Kaikki Sinikka ja Tiina Nopolan Heinähattu ja vilttitossu -tarinoiden ystävät huomio! Myyn yhteishintaan kaksi Heinähattu ja vilttitossu -dvd-elokuvaa. Molemmat alkuperäisiä Suomesta ja Anttilasta aikoinaan hankittuja myyntielokuvia. Kotelot kansipapereineen siistejä ja ehjiä. Myös itse levyt hyvässä kunnossa ja toimivat täysin normaalisti. Sisältää seuraavat dvd:t:

1. Heinähattu, vilttitossu ja Rubensin veljekset. Valmistusvuosi 2017, kesto 1 h 26 min.

"Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ?huvilaan? kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan, Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla."

2. Joulukalenteri Heinähattu ja vilttitossu joulun jäljillä. Valmistusvuosi 1993, kesto 24 x 10 min.

"Heinähattu ja vilttitossu joulun jäljillä kirjaan perustuva joulukalenteri esitettiin ensi kerran Ylen TV1:ssä joulukuussa 1993.

Kattilakosken perhe valmistelee joulua: imeltää perunalaatikkoa ja muistaa köyhiä. Vaari kertoo tarinaa riihitontusta, jota pitää lepytellä hyvillä herkuilla. Talossa alkaakin tapahtua kummia: kellarista katoaa harva se päivä ruokaa. Syylliseksi epäillään vuorollaan kaikkia perheenjäseniä ja jopa Alibullenin neitejä sekä tunnettua herkkusuuta, poliisi Isonapaa. Vai olisiko ruokavaras itse tonttu?"

Nouda Imatran Korvenkannasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 4 euron toimituskuluilla periaatteella rahat tilille, dvd:t postiin.

Löytyy paljon muitakin kotimaisia näyteltyjä lastenelokuvia dvd:nä ja Blu-Rayna. Kirjoita hakukenttään teksti: lastenelokuva Imatra/posti. Mielelläni tarvittaessa yhdistelen postikuluja useamman kohteen kaupoissa, mikäli mahdollista.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla