KAUPPA
Pohjolan Tilaelementti Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Voudintie 4
90400 Oulu
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
http://tilaelementti.fi

50 127 €

Heti Valmis 21m² lomakoti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 lokakuuta 13:18
Kunto: Uusi
Osoite: Kaikkialle suomeen Huoneita: 1
Pinta-ala: 21 m²
Lisätiedot
Tämä 21 m² moderni, kompakti lomamökki isoilla ikkunoilla ja pienellä terassilla soveltuu ympärivuotiseen majoitukseen parille-kolmelle hengelle mökin varustelusta riippuen. Lomamökki toimii hienosti itsenäisenä ja intiiminä loma-asuntona lomakeskuksiin, leirintäalueille tai muun liiketoiminnan tueksi.

Heti Valmis -lomamökit valmistetaan kuivissa sisätiloissa ja toimitetaan muuttovalmiina.

Heti Valmis 21 -lomakodissa on vakiona sähkölämmitys, valoisat korkeat ikkunat ja katettu päätyterassi. Majoitustarkoituksessa suosittelemme mökin varusteluun vakiona minikeittiötä sekä pesuhuonetta. Kompaktiin, mutta käytännölliseen loma-asuntoon on saatavilla myös oma sauna! (Tutustu pohjaratkaisuihin ilmoituksen kuvissa)

Olemme ennalta valinneet laadukkaat materiaalivaihdoehdot loma-asuntojen verhoiluun ja sisustukseen - voit pyytää tarjouksen lomamökeistä räätälöidyillä valinnoilla kotisivujemme kautta tai tuotekonfiguraattorillamme osoitteessa varaa.hetivalmis.fi !

Kompakti ja moderni rakennus valmistetaan kokoonpanolinjalla Pohjolan Tilaelementin tehtaalla patentoidulle teräsperustukselle ja tarvitsee vain routimattoman, tasaisen alustan sekä vesi-, viemäri ja sähköliittymät. Täysin betoniton perustusratkaisu!

Rakennusoikeutta mökki tarvitsee 21m².

Mökin hintaan kuuluu täysin muuttovalmis rakennus varusteltuna pesuhuoneella ja keittiöllä ja sen asennus, piirustukset ja suunnitelmat (ei asemapiirros). Rahtikulut tarjotaan rakentamispaikan etäisyyden mukaan Limingan tehtaaltamme.

Useamman mökin tilauksiin sisältyy määräalennus.

Pohjolan Tilaelementin Heti Valmis 21 on helppo ja vaivaton valinta myös moderniksi pieneksi kesämökiksi. Kokonsa puolesta soveltuu myös hienosti täydennysrakentamiseen isommalle mökkitontille tai kotipihaan vierastaloksi!

Avainsanat: vierastalo, vierashuone, siirrettävä, mökki, kesämökki, lomamökki, lomakoti, vuokramökki
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla