Pentti Peltomäki
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (204)
Etelä-Karjala
Lappeenranta, Kesämäki
Kansanvalistusseuran kalenteri 1907, täydellinen l
15 €

Kansanvalistusseuran kalenteri 1907, täydellinen l

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 15:18
Lisätiedot
Kansanvalistusseura (lyhenne KVS) on Suomessa suomenkielisen väestön keskuudessa tehtävän kansansivistystyön edistämiseksi 1874 perustettu seura. Vuodesta 1934 alkaen se on ollut säätiömuotoinen. Seuran toimisto on Museokatu 18:ssa Helsingissä.

Kansanvalistusseura on sitoutumaton sivistysjärjestö, oppimisen asiantuntija ja palvelujen tuottaja, joka ylläpitää ulkomailla asuvan oppilaan Etäkoulu Kulkuria, julkaisee kolmea mediaa ja edistää elinikäistä oppimista Suomessa ja maailmalla. Seura katsoo, että sivistys on yhteiskunnan tärkein arvo. Kansanvalistusseuralle sivistys tarkoittaa oppimista, uteliaisuutta, empatiaa, suvaitsevaisuutta ja ympäristöstä huolehtimista. Sivistys on myös vastuuta maailmasta ja kasvamista aikuisuuteen, ihmisyyteen ja yhteiskuntaan.

Kansanvalistusseuran Kalenteri ilmestyi vuosina 18811957. Sen tavoitteena oli yhdistää jokapäiväiseen ajanviettoon asiantuntija-artikkeleita sekä runoja ja kertomuksia. Lukutaidon lisääntymisen ansiosta kalenterin levikki kasvoi, ja sen vaikutus tiedollisen sivistyksen ja käytännön elämää koskevien neuvojen levittäjänä muodostui merkittäväksi

Divari Begemot on wanhan ajan kivijalka-antikvariaatti Lappeenrannan keskustassa
vanhassa jugendtalossa. Tervetuloa tutustumaan!!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja