Vaunua vailla
Torin käyttäjä elokuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Etelä-Karjala
Lappeenranta, Lauritsala-Mälkiä
Kaikki kuvat

Kevyt matkailuvaunu

Tyyppi: Asuntovaunut, Ostetaan
Lisätiedot
Ostetaan kokonaismassaltaan enintään 1000 kg matkailuvaunu. Seuraavat vaatimukset on pakko täyttyä:

- Kuiva, homeeton, hajuton. Ei haittaa jos on kosteusvaurioita joskus korjattu, mutta joku todiste (kuitti, valokuvia tms.) tehdystä korjauksesta on pystyttävä esittämään.
- Pintapuolisesti siisti, vähäiset käytönjäljet luonnollisesti ok
- Vähintään 4, mielellään 5 vuodepaikkaa
- Kasetti-WC
- Hinta max. 5000 e
- Lämmityksen toimittava sekä sähköllä että kaasulla
- Katsastus voimassa vähintään 2021 loppuun

Mahdollisesti voidaan harkita myös vähän kalliimpaa vaunua max. 1350 kg kokonaismassalla, mutta sitten pitää kyseessä olla todellinen helmi ja merkki Cabby, Kabe (Brilliant), LMC tai Knaus.

Tarjoa sähköpostiin kuvien kera! Tarve alkaa syyskuun puolenvälin tienoilla (remonttia varten varanukkumapaikka sekä WC haussa, sitten normaalia karavaanarielämää) ja suunnilleen siihen asti pitäisi jaksaa kaupantekoa odottaa. Eli jos sinun pitää päästä vaunusta eroon heti, en ole oikea ostaja sinulle.

Maksu tapahtuu käteisellä, paperit hoidetaan samalla kerralla kuntoon ja halutessasi voidaan käydä vaikka kimpassa katsastuskonttorilla tekemässä omistajanvaihdos. Ja mikäli jaksat perehdyttää vaunun ominaisuuksiin ja käyttöön, niin siitä annetaan iso kiitos vielä kaupantekijäisinä!
Ilmoitus on poistettu ja se poistuu Torista hetken kuluttua...
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja