Pöllänen
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (736)
Etelä-Karjala
Imatra, Karhumäki-Karhukallio
King of the cage -dvd, Imatra/posti
  • King of the cage -dvd, Imatra/posti
  • King of the cage -dvd, Imatra/posti
  • King of the cage -dvd, Imatra/posti
10 €

King of the cage -dvd, Imatra/posti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 toukokuuta 18:36
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille otsikon dvd vailla uutta kotia. Kokonaiskesto 1 h 51 min. Suomesta hankittu englanninkielinen myynti-dvd, joka ei sisällä tekstitystä. Hyvässä ja toimivassa kunnossa, mutta kuitenkin käytetty, ei uusi.

"King of the Cage - gladiaattorit sisältää kahden tunnin verran maailman rajuimpia ja brutaaleimpia ultimate fighting- kamppailuita. Matseja, joissa kaikki on sallittua! Maailman parhaimmat erilaisten kamppailulajien taitajat taistelevat verisesti mestaruudesta. Kenestä tulee kehän kuningas? Kenestä tulee King of the Cage?
Iskut ja potkut löytävät maaliinsa, luut rusahtelevat ja adrenaliini virtaa taistelijoiden suonissa! Pisteitä ei lasketa. Vastustaja on tyrmättävä!
King of the Cage - gladiaattorit sisältää yhteensä 15 ottelua: ju-jutsusta painin rutistukseen, katutappeluraivosta kick boxingiin! Kaikki tyylit sallitaan, mutta vain yksi voi voittaa! Lisäksi kuullaan taistelijoiden haastatteluja, joissa he paljastavat intiimeimmät harjoittelusalaisuutensa sekä tilittävät rankimmat ja kivuliaimmat kokemuksensa - verta, hikeä ja kyyneliä!"

Nouda dvd Imatran Korvenkannasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 4 euron kuluilla periaatteella rahat tilille, dvd postiin.