Samu
Torin käyttäjä toukokuusta 2015
Etelä-Karjala
Rautjärvi, Simpele

Kulkine

Tyyppi: Ostetaan
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (0 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Hei, seisooko pihassasi katsastettu, pikkuvikainen ja vaikka rumakin auto joutilaana? Merkillä, mallilla ja iällä ei väliä kunhan auto kuljettaisi n. 300 kilsaa viikossa, työharjotteluun, helmikuulle asti ilman suuria ajoa haittaavia vikoja. Oma auto tuskin selviää sinne asti saati sitten läpäisisi katsastusta. Koska liitonrahoilla ei pitkälle pötkitä ja luksuksesta voi vain haaveilla niin melkein mikä vain kelpaa kunhan hinta ei kohoa kauhean suureksi. Jos haluat olla avuksi niin tarjoa, kiitos!