Heidi Leppänen
Torin käyttäjä lokakuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (7)
Etelä-Karjala
Lappeenranta, Lappeenranta keskus
Platin (mustat) aluvanteet - melkein uudet
  • Platin (mustat) aluvanteet - melkein uudet
  • Platin (mustat) aluvanteet - melkein uudet
  • Kartta
450 €

Platin (mustat) aluvanteet - melkein uudet

Myydään. Ilmoittaja: Heidi Leppänen Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 14:41.
Osasto: Renkaat ja vanteet Tuumakoko: 17"
Pulttijako: 5x112 Keskireiän halkaisija: -
Sijainti: Etelä-Karjala - Lappeenranta, Lappeenranta keskus
Hinta: 450 €
Platin -valmistajan erittäin hyvät ja laadukkaat alumiinivanteet. Normaalisti poiketen kuten kuvistakin näkyy, täysin mustat. Ei osumia ja täysin suorat. Vanteet menee Audiin ja todennäköisesti myös VW ja ehkä muihinkin VAG autoihin ilman soviterenkaita. Nämä taisi olla ainoat Platinin vanteet mitkä sai A5 Audiin niin, että ei tarvita sovitteita. Audin keskireikä taitaa olla 66.4mm ja ET 20-32. Pulttijako on 5x112mm. Oletan, että vanteet on 7.5', mutta tästä en ole ihan varma. Historiasta sen verran, että vanteet on ostettu alkusyksystä 2015. Seuraava auto huolii pääsääntöisesti vain 18" ja suurempia vanteita joten nämä etsivät uutta kotia.

Mieluiten nouto, mutta matkahuoltokin kuljettaa kun kauppasumma + rahti näkyy tilillä. Setti on Lappeenrannassa, mutta pienellä korvauksella se kulkeutuu myös Helsinkiin (bensakulut).

Ps. valitamme kuvien laatua sillä ulkona oli vesikeli kuvaushetkellä. Vanteet ovat täysin kunnossa eivätkä mitenkään naarmuuntuneita. Vesi vain tekee tepposensa kuvissa.