Esa
Torin käyttäjä marraskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Etelä-Karjala
Savitaipale, Savitaipale Keskus | Kartta
Sarastus- / heräämisvalo Philips
  • Sarastus- / heräämisvalo Philips
  • Sarastus- / heräämisvalo Philips
  • Sarastus- / heräämisvalo Philips
  • Kartta
8 €

Sarastus- / heräämisvalo Philips

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 tammikuuta 14:47
Lisätiedot
Myytävänä Philips HF3451 Wake-up Light. Laite siis herättää hienotunteisesti lisäten valotehoa vähitellen, mikä miltei vastaa luonnollista auringonnousuun heräämistä taivasalla (laavulla yms.). Tällaisella hitaalla heräämisellä on monia jaksamista ja terveyttä edistäviä vaikutuksia:

Väsyttääkö aamulla? On parempikin tapa herätä!
Pohjoismaiden pitkän talvikauden aikana on pimeää herätessä ja pimeää kotiin tultaessa. Voi tuntua luonnottomalta herätä pimeydessä herätyskellon soittoon. Ei ole lainkaan outoa, että olemme stressaantuneita ja huonotuulisia.
Philips WakeUp Light antaa mahdollisuuden herätä miellyttävästi valon lisääntyessä vähitellen. Heräät mukavammalla tavalla, tunnet olosi levänneeksi ja stressi vähenee. Philips WakeUp Light antaa päivälle paremman alun.

Philipsin herätyslamppu auttaa heräämään ja nukahtamaan rauhallisemmin ja harmonisemmin. Voit herätä vähitellen valon määrän lisääntyessä hitaasti, juuri niin kuin oikean auringonnousun aikaan. Heräät samaan tunteeseen kuin herätessäsi itsestään tunnet olosi levänneeksi ja stressi vähenee.

Ja lisää:

Valo ja biologinen kello
Valolle altistuminen säätelee biologista kelloa, joka ohjaa elimistön vuorokausirytmiä. Melatoniinitaso nousee iltaisin, mikä valmistaa elimistöä unta varten ja laskee kehon peruslämpötilaa. Aamun valo lisää kehoa herättävän ja mieltä piristävän kortisolihormonin eritystä. Parhaassa tapauksessa vuorokausirytmit ovat yhtenäiset uni- ja valverytmien kanssa. Katkonaisella unella ja vuorokausirytmeillä voi olla vakavia haittavaikutuksia terveydelle, suorituskyvylle ja tuottavuudelle. Syksyisin ja talvisin, jolloin päivät ovat lyhyempiä ja pimeämpiä, monet tuntevat itsensä väsyneeksi ja tarvitsevat enemmän unta. Energian puute ja heräämisen vaikeus aamuisin ovat yleisiä talvimasennuksen oireita.

Valon lisämausteeksi laitteeseen saa eri melodioita, mm. lintujen viserrystä.

Toimitustapana nouto tai voin kuskata veloituksetta lähialueelle. Postitus ostajan vastuulla ja kustannuksella.

Ilmoittajan toimitustavat