Tapio Anttilan Beside-tuoli OVH 189
  • Tapio Anttilan Beside-tuoli OVH 189
89 €

Tapio Anttilan Beside-tuoli OVH 189

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 helmikuuta 16:46
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin
Lisätiedot
Tapio Anttilan suunnittelema Beside-tuoli on linjakas ja ergonominen ulkotilan tuoli. Vaalean ja ilmavan narupunoksen ansiosta tuoli ei tunnu kuumanakaan kesäpäivänä liian lämpimältä istua. Tuoli sopii erinomaisesti muotokieleltään yhteen Time-ruokapöydän kanssa.

Beside-tuoli on palkitun muotoilija Tapio Anttilan suunnittelema ulkokaluste. Sadesäällä akaasiapuiset kalusteet tulee siirtää suojaan kastumiselta. Tarvittaessa puupintaa voi huoltaa värittömällä huonekaluvahalla.

Kunto hyvä++++
Myymälä malli -3kpl
OVH 189
NYT 89
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajan asunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.