Pöllänen
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (225)
Etelä-Karjala
Imatra, Karhumäki-Karhukallio
Touhulan arvoituksia 6 DVD:tä, Imatra/posti
20 €

Touhulan arvoituksia 6 DVD:tä, Imatra/posti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 helmikuuta 00:50
Ylimääräisiksi jääneet 6 kpl erilaisia Touhulan arvoituksia dvd-elokuvia lapsille. Kaikki alkuperäisiä Suomesta ostettuja myyntielokuvia, joissa myös puhutaan suomea, joten sopivat hyvin pienillekin lapsille.

Sisältää kaudelta 2 osat 1, 2, 3 ja 4 omilla levyillään. Jokaisessa osassa neljä jaksoa, ja kunkin levyn kesto 46 min. Lisäksi DVD:t Kupliva arvoitus ja Jättiläisomenan arvoitus, joissa molemmissa kuusi 15 minuutin pituista jaksoa.

Kotelot ja itse levyt ovat erittäin hyvässä kunnossa, paitsi tuossa viimeiseksi mainitussa on jonkin verran naarmuja. Tämäkin kuitenkin toimii ainakin meidän soittimessa moitteetta.

"Touhulan arvoituksia on uusi sarja Richard Scarryn maailmasta, joka on valoisa, värikäs ja täynnä naurua ja laulua. Lähde Hessu-kissan, Sallin, Mato Matalan, Herra Possulan ja muiden Touhulan kaupungin ystävysten mukaan hauskalle matkalle, jossa tapahtuu jännittäviä asioita joka päivä! Jokaisessa jaksossa ystävykset yrittävät ratkaista arvoituksen, hauskanpidon ja seikkailun ohessa. Hypätkää kaikki Omena-autoon, on aika uuden seikkailun!"

Myyn kaikki nämä vain yhteishintaan, en yksittäin. Nouda Imatran Korvenkannasta/Lappeenrannan Rauhasta. Lähetyskin onnistuu kiinteillä 6 euron lisäkuluilla ja vain periaatteella rahat tilille, Touhulat matkaan.