Pöllänen
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (734)
Etelä-Karjala
Imatra, Karhumäki-Karhukallio
Ulvilan Murhamysteeri -dvd, Imatra/posti
  • Ulvilan Murhamysteeri -dvd, Imatra/posti
  • Ulvilan Murhamysteeri -dvd, Imatra/posti
7 €

Ulvilan Murhamysteeri -dvd, Imatra/posti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 tammikuuta 06:07
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Hyväkuntoinen Pekka Lehdon ohjaama leffadokumentti ylimääräisenä.
DVD on kuvien mukaisessa ohuessa ja vähän tilaa vievässä pahvikotelossa, kokonaiskesto 1 h 22 min. Alkuperäinen Anttilasta aikoinaan hankittu myynti-dvd kyseessä.

"Joulukuisena yönä 2006 neljän lapsen äiti Anneli Auer soittaa poliisin hätäkeskukseen ja kertoo, että perheen talossa on murhaaja. Vanhin tytär herää meteliin ja näkee huppupäisen miehen hyppäävän ulos ikkunasta. Perheen isä saa surmansa puhelun aikana. Neljälapsisen perheenäidin soittama hätäpuhelu miehensä puukotuksen aikana vuonna 2006 aloitti Suomen historian kohutuimman ja pisimmän tutkintaprosessin. Ulvilan murhamysteeri on dokumentti, jonka tekijät ovat intensiivisesti seuranneet tapahtumia jo kolmen vuoden ajan. Tapahtumasarja on absurdi ja täynnä yllättäviä käänteitä. Todellisuus kirjoittaa eteemme draamaa, josta ei puutu jännitteitä. Ulvilan murhasta on kehittynyt maamme rikoshistorian merkillisin murhamysteeri."

Nouda Imatran Korvenkannasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 3 euron kuluilla, periaatteella rahat tilille, dvd postiin.