Satu
Torin käyttäjä toukokuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Etelä-Karjala
Lappeenranta, Kesämäki | Kartta
Uusi Britax Römer King II- turvaistuin
  • Uusi Britax Römer King II- turvaistuin
  • Uusi Britax Römer King II- turvaistuin
  • Uusi Britax Römer King II- turvaistuin
  • Uusi Britax Römer King II- turvaistuin
  • Kartta
150 €

Uusi Britax Römer King II- turvaistuin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 20:30
Lisätiedot
Päätettiinkin ostaa toinen istuin, joten tässä täysin uusi ja käyttättämätön kaupan! Väri Storm Grey.
"Uuden King-turvaistuimen patentoitu vyönkiristin mahdollistaa istuimen yksinkertaisen, turvallisen ja tukevan kiinnityksen autoon.
King II yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden. Istuimeen integroidut sivu- ja etutörmäyssuojat tekevät automatkasta turvallisen. Istuma-asennon useat säätömahdollisuudet puolestaan parantavat matkustusmukavuutta. Samanaikaisesti patentoitu vyönkiristin ja taitettava istuinosa takaavat helpon ja turvallisen kiinnityksen.

KING II turvaistuin, jonka asentaminen on lastenleikkiä
King II tarjoaa joustavuutta. Se voidaan nimittäin helposti ja vaivattomasti kiinnittää kaikkiin autoihin, joissa on kolmipisteturvavyöt. Taitettavan istuinosan ansiosta auton kolmipisteturvavyö on erittäin helppo asentaa oikeaan asentoon. Ja kun turvavyvö on asennettu paikoilleen, kiristää se istuimen automaattisesti tiukasti kiinni.

Tuotetiedot:
Korkeussäädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.

Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa jakaantuu törmäsyvoima valjaita pitkin viiteen eri kohtaan, näin vaimentaen iskun voimaa. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Erityiset olkapehmusteet
Törmäystilanteessa heilahtaa lapsesi helposti eteenpäin. Olkavaljaamme pitävät lapsesi paikoillaan ja huolehtivat siitä, että erityisen herkkä niskanalue on hyvin suojattu. Valjaat myös jakavat törmäysenergiaa laajemmalle alueelle, jolloin se heikkenee.

Moneen asentoon säädettävä selkänoja. Neljä eri istuma- ja lepoasentoa.
Ovh 189,90eur(+postit)

Ilmoittajan toimitustavat