Matti Kinnunen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Etelä-Karjala
Lappeenranta, Vilkjärvi | Kartta
W124 300 Turbo D
3 000 €

W124 300 Turbo D

4D SEDAN 300D TURBO-AUTOMATIC-124133/2800

Vuosimalli: 1991 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 558 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 14 marraskuuta 21:04
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: SFS-481 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l dieselöljylle.
Aito turbodiesel. Moottori ja voimansiirto kunnossa, jotain laittamistakin toki on, mm. lämmityslaitteen kenno ilmeisesti tihkuu hieman. Katsastus voimassa huhtikuun 2018 loppupuolelle, ei tarvinne tehdä mitään uuden "leiman" saamiseksi.

Hyvät talvipyörät alla, Hakkapeliitta 8:t, viime talvi ajettu. Kesäpyörät 16" kitkat. Sylinterikansi vaihdettu vuosi sitten. Pohja kunnossa, pientä kukkaa pintaosissa.

Kysy lisää jos kiinnostaa.
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 29.04.1991 Korimalli: Porrasperä
Katsastettu: 26.04.2017 Väri: Sininen
Vetotapa: Takaveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 2 990 cm³ Henkilömäärä: 5
Teho: - Pituus: -
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 740 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 520 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.