Ville-Veikko Saari
Torin käyttäjä tammikuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Etelä-Pohjanmaa
Lapua
Huvilatie 50
198 000 €

2000-luvun järvenrantahuvila Etelä-Pohjanmalla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 toukokuuta 10:48
Kunto: Hyvä
Osoite: Huvilatie 50 Huoneita: 4
Pinta-ala: 120 m²
Lisätiedot
2000-luvulla rakennettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva hirsihuvila keskeisellä paikalla Kauhajärven rannalla Lapualla Etelä-Pohjanmaalla. 88m² + parvi. Tilat sopivat hyvin myös matkailumajoitukseen, Upea järvimaisema, rantasauna ja takkatuli antavat loistavat puitteet rentoutumiselle. Lähikauppaan 3,5km.

Mikäli et tyydy vain upeiden maisemien katseluun löydät lähistöltä reilusti muutakin tekemistä. 3.5km päästä löydät Kauhajärven Room Escapen. Kauhavan Alahärmässä sijaitsevaan Power Parkiin on matkaa alle 60km, Tuurin kyläkauppaan 58km, Ähtärin eläintarhaan 82km, Tulivuorikeskukseen 24km. Simpsiön laskettelukeskus sijaitsee 35km, ja Lakiksen keskus vain 27km päässä. Soinin Frisbeegolfiin on matkaa 23km ja perinteistä golfia pystyy harrastamaan Härmässä tai Etelä-Pohjanmaan golfkeskuksessa, jotka molemmat sijaitsevat n.48km päässä tai vaihtoehtoisesti Järviseudun Golfissa 42km päässä. Duudsonit Activity Park sijaitsee Seinäjoella 52 kilometrin etäisyydellä. Lähettyviltä löytyy myös useita muita kulttuuriin ja luontoon liittyvä matkailukohteita, sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Muun muassa Kuortaneen urheiluopistoon on matkaa vain 26km.

Kaksikerroksisessa päärakennuksessa on kolme tilavaa makuuhuonetta sekä reilun kokoinen ruokailu- ja oleskelutila takalla. Mökistä löydät myös kaikki mukavuudet kuten sisävessan, suihkun, ilmalämpöpumpun (vm.2021), lieden, astianpesukoneen, jääkaapin ja varaavan takan. Päärakennuksen yhteydessä on tilava ja katettu grillikatos. Myydään kalustettuna.

Päärakennukselta on vaivaton kulku tunnelmallisia portaita pitkin suoraan laiturille ja 15 neliön rantasaunalle. Rantasaunalla on puulämmitteinen kiuas ja tilaa saunassa on noin kuudelle hengelle. Lisäksi rannan terassilta löytyy 8 hengen puulämmitteinen palju.

Lisäksi tontilla on 10 neliön talousrakennus.

Lue lisää www.willahajy.fi

Vapautuminen sovitusti/syksy-loppukesä 2022

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla