Jonna
Torin käyttäjä lokakuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (8)
Etelä-Pohjanmaa
Kauhava, Kauhava Keskus
BabyBjörn active rintareppu ja windstopperhuppu
  • BabyBjörn active rintareppu ja windstopperhuppu
  • Kartta
35 €

BabyBjörn active rintareppu ja windstopperhuppu

Myydään. Ilmoittaja: Jonna Ilmoitus jätetty 28 marraskuuta 23:33.
Osasto: Lastenhoitovälineet
Sijainti: Etelä-Pohjanmaa - Kauhava, Kauhava Keskus
Hinta: 35 €
Hyvässä kunnossa oleva Reppu, jolla voit kantaa lasta kasvot tai selkä menosuuntaan.

Tuotekuvaus
BabyBjörnin Active-rintareppu sopii kaikille uusille aktiivisille vanhemmille, koska se on suunniteltu siten, että voit kuljettaa lastasi pitkän aikaa. Rintarepussa on erikseen säädettävä ristiselän tuki, joka vahvistaa alaselkää ja helpottaa mukavasti. Selkätuki ja erityisen leveät olkaimet tarjoavat yhdessä huomattavan mukavuuden ja jakavat painon tasaiseti.

Rintareppu on myös ergonomisesti suunniteltu ja antaa kunnollista tukea lapsesi päälle, selälle ja lantiolle. Active-rintarepulla voit kantaa lastasi turvallisesti ja lähellä itseäsi, ja sen lisäksi se on helppokäyttöinen. Rintareppu on helppo asettaa paikoilleen ja ottaa pois. Kaikki säädöt tehdään mukavasti edestä. Lisäksi etuosa voidaan avata kokonaan, joten voit nostaa nukkuvan lapsesi herättämättä häntä.

BabyBjörn käyttää tunnetusti paljon aikaa turvallisuuteen, laatuun ja muotoiluun. Lisäksi BabyBjörn kehittää tuotteensa ympäri maailmaa johtavien lastenlääkäreiden kanssa - tämä tekee BabyBjörn-rintarepusta hyvän sijoituksen lapsesi turvallisuuden hyväksi!

HUOM! Rintareppu sopii lapsille vastasyntyneistä (vähintään 3,5 kg och 53 cm) 12 kiloisiin asti.