Heli
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Etelä-Pohjanmaa
Seinäjoki, Kasperi | Kartta
Ford mondeo 2.5 v6
600€ 2 500€

Ford mondeo 2.5 v6

Vuosimalli: 2001 Ajoneuvotyyppi: -
Ajoneuvovero: - Mittarilukema: 300 000 km
Polttoainekulut: - Vaihteisto: Manuaali
Ilmoitus jätetty: 17 elokuuta 22:15 Polttoaine: Bensiini
Ilmoitustyyppi: Myydään Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

LUULTAVASTI SUOMEN SEKÄ POHJOISMAIDEN HALVIN KATSASTETTU MK3 farkku V6 MONDEO!!

Seuraava katsastus 17.10.2018, Auto on jokapäiväisessä käytössä. Onhan tämä nyt aivan eri eläin kuin 1.8 mondeo. V6 1.8:sin hinnalla.,Auto on kumminkin 17vuotta vanha joten turha priimaa odottaa tähän rahaan, siistimpi kori kumminkin kuin mondeossa yleensä, ovet ja helmat ehjät.Laatikko ja kytkin pelaa niinkuin pitää, ketjukone joten ei hihnanvaihtoja, samaa tekniikkaa käytetään myös jaguaarissa.

Myyn auton koska uusi jo kiikarissa, enkä sijoita tähän enää jeniäkään.

Juuri vaihdettu:

-Etupyöränlaakerit
-Koiranluut
-Raidetangonpäät
-tulpat
-polttoainesuodatin
-ilmamassamittari
-huohotinletku, tyyppivika näissä.
-ylemmän-imusarjan tiivisteet
-öljyt+suodatin
-ilmansuodatin
jotain saattoi vielä unohtua, mukaan tulee uusi öljynpaine anturi, puola ja tulpanjohdot.

Öljynpainevalo palaa mutta vika anturissa, jaa mistä tiedän?, ajettu 3000km valon palaessa!!ois kyllä sanonu sopimuksen irti jo aikaa sitte.

Jättää kierrokset ylös mutta laskee vähän ajan kuluessa normaaliin tyhjä käyntiin, joko ilma vuoto jossain tai sitten ilmamassa mittarin lämpötunnistimen anturi??

korjauskehoitus tuulilasista ja sumuvaloista,valoille vedetty nyt oma virtajohto, elikkä takasumarit toimii, edessä niitä ei edes tarvita, päästöt oli priimat kuten iskaritkin, pohjassa ei yhtään ruoste reikää, ei edes alkuja, pakoputki katista taakse melko uusi, ei ole ruosteessa.

Sisältä hieman epäsiisti, mutta ehjät penkit,koira syönyt kekikonsolin ksnen, mutta muuten ehjä,kaikki sähköhärpäkkeet toimii, lasit,keskuslukko,takaluukku,tuulilasinlämmitys,yms.
AUTO MYYDÄÄN 16" TALVIRENKAILLA JOTKA FORDIN OMILLA ALUILLA.
Toki mukaan saa 18" kesärenkaat pintaa noin 6-7mm, jotka muutoskatsastettu, +300e.
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista